img_2839.jpg

Linjetur (England)

Vår andre linjetur på var destinasjon England, her var det planlagt å trene og bo på St.Georges park samt se et par fotball kamper.

Turen startet med en tog tur til Stoke hvor vi skulle bli hentet av buss og kjørt bort til St.Georges park. Her skulle vi bo og trene i fire dager. Dagene bestod av treninger og sosiale leker som blant annet Mafia og leker arrangert av Skjellum og Oddne.

Treningene våre ble ledet av to trenere fra St.Georges park. Her fikk vi oppleve litt annen type treninger. Vi fikk to treninger ute og en innetrening her var det mer fokus på restitusjon, styrke og skadeforebyggende.

Maten vi fikk servert var det høy klasse over og vi fikk både frokost og middag. Tror vi kan si at gutta var godt fornøyd med maten i hvert fall.

Videre gikk turen til Manchester, der bodde vi på et leilighetshotell som heter staycity rett ved Manchester piccadilly jernbanestasjon. Mens vi var i Manchester så tok vi turen til Old Trafford på en Europa league kamp mellom Manchester United og Partizan, kampen var en utrolig opplevelse for gjengen med god stemning og en av sesongens beste kamper fra United sin side. Vi fikk også oppleve en helt vill Partizan fans som lagde stemning og lyd hele kampen.

Vi tok også og delte gjengen i to grupper i helgen der de gikk på to forskjellige kamper, den ene gruppen gikk til Salford city for en FA cup kamp, men med et veldig surt vær og liten stadion så forlot vi kampen i 2 omgang.

Den andre gruppa gikk på Preston kamp og fikk med seg et lite målshow og god stemning fra hjemmefansen, dessverre så forlot bortefansen meget tidlig ettersom at Preston rundspilte motstanderen.

Siste dagen før vi reiste hjem så fikk Liverpool fansen dra på et minne for livet, det var Liverpool mot City den store tittelkampen. Der var det en sinnssyk stemning i gatene før kamp og vi var så heldige at vi fikk sitte med “the kopp”. Liverpool spilte en utmerket kamp og vant godt over city og stemningen på stadioen var noe utenom det vanlige. Med en utmerket stemning og godt resultat reiste gutta fornøyde hjem.

Del: