Håndball

Vil du ha ett år fylt med action, mange nye venner, gode håndballopplevelser og trening i et kjempemiljø? Da er håndballinja ved Grenland folkehøgskole rette plassen for deg.

Håndballinja trener 4 ganger i uka, 3 ganger i hall og en dag med alternativ trening. Hos oss står håndballen i fokus og opplevelsene i kø, både på skolen og på reiser! Med motto «gøy på håndball» får du ett år med godt faglig innhold og mange artige opplevelser i et flott miljø. Hos oss har du gode muligheter til å utvikle deg som spiller, både individuelt og i samspill med andre, gjennom trening og kamper. Med fokus på deg og din utvikling, vil vi gi deg et tilbud du vil bli fornøyd med. Du vil møte erfarne og engasjerte trenere i linjelærer Hanne Hegh og timelærer Trine Haltvik, begge to med mange år med landslagsspill bak seg.

Skolen har et godt samarbeid med lokale klubber både på dame- og herresiden om du har lyst til å spille klubbhåndball i tillegg. Skolen kan hjelpe til med klubbkontakt. Bare et steinkast unna kan du oppleve å se verdens beste klubblag på damesiden, Larvik HK, på nært hold. Landslagene våre spiller også ofte i nærheten og da er håndballgjengen på Grenland på plass på tribunen.

Faglig innhold

•    Teknikk/taktikk - spilleforståelse

•    Samspill

•    Egenutvikling

•    Treningskamper mot klubb- og skolelag

    Oppleve topphåndball på nært hold

•    Andre aktiviteter og idretter


Ekskursjoner og praksis

Linjetur på høsten til Danmark. Her besøker vi en dansk folkehøgskole, hvor vi trener, spiller og ser kamper. 

Studietur til New York i februar sammen med reiselivslinjen; bo på Manhatten, stå på toppen av Empire State Building – oppleve hva denne utrolige byen har å tilby! Les mer om New York turen.

Felles vintertur i februar/mars med hele skolen, med ulike skiaktiviteter.

Den siste flotte reisen gjør vi sammen hele skolen. Det er skoleturen til Italia i april/mai (Firenze, Roma, Venezia, Pisa, Assisi) som en god avslutningstur på skoleåret!

For oversikt over priser på turene så sjekk ut siden om pris.

Har du spørsmål så kontakt linjelærer Hanne Hegh.

View the embedded image gallery online at:
http://grenland.fhs.no/handball#sigFreeId4fd45da4d3