Norgegeskart

Turer i Norge

De neste to ukene så reiser de forskjellige linjene på skolen rundt i Norge. Dette som en erstatning for utenlandsreisene som skulle ha foregått i februar.

img_4296.jpg

Grønn uke

Denne uka har vi hatt fokus på bærekraft og miljø. Vi har spist vegetarmat, og hatt flere arrangementer rettet mot kjøp og forbruk.

img_0118.jpg

Planlegging av tur

Om noen uker er det linjeuker. Så nå for tiden går det til å planlegge hva vi skal gjøre da. På grunn av korona må vi tenke litt nytt og dra på Norges tur, men vi ser på det som en fin mulighet til å se litt av hva det fine landet vi bor i har å by på.

img_1893.jpg

Vinteruke i Rauland

Slalom, snowboard, aking, langrenn, hundekjøring, hesteridning, yoga, isfiske, bading, Thomas messe og fakkeltog skapte en sinnssyk tur!

img_3869.jpg

Ukas linjetimer

På action og bistand prøver vi mange ulike aktiviteter, og har masse variert innhold i timene. Denne uka var ikke et unntak.

img_1879.jpg

Elevkveld

Denne uka har hele klassen hatt en intensiv øve-uke frem mot elevkveld vi hadde i går. Vi har jobbet frem mot denne kvelden helt siden turen til Utsira. Vi har hatt mange fine stunder sammen, selv om vi har stresset over å få ferdigstilt elevkvelden i tide.