Blogg

Dette er "bloggen" som elevene på Grenland lager om sitt skoleår. Det er elever på hver linje som forteller om sine opplevelser på linja og skolen dette året. Innleggene ligger kronologisk. God fornøyelse!

JordanReiseliv • 30 / november / 22

WADI RUM – et høydepunkt

Lørdag 12. november var for flere et høydepunkt på reisen i Jordan. Hele dagen var fylt med minnerike og unike opplevelser i Wadi Rum ørkenen, som vi kommer til å mimre om resten av livet!

JordanReiseliv • 28 / november / 22

JORDAN VET HVORDAN

De første dagene på reisen vår i Jordan var utrolig innholdsrike. Allerede da fikk vi oppleve og gå blant landets rike kultur, landskap og historie!

FIFAFotball Europa • 08 / november / 22

Vi besøker Odd på trening

Første fredagen i november tok fotballgutta turen til Skien for å se på Odd sin trening. Her fikk vi se kjente øvelser som vi selv bruker, hvor de trente før kampen mot Strømsgodset på søndagen.

Backpacker • 06 / november / 22

Kokkekamp på bål

Denne uka har skolen hatt grønn uke, og da hadde hver av klassene en utfordring de skulle gjennomføre. Vi på Backpack dro til Kattøya og hadde dessertkokkekamp på bål, og plukket søppel.

Backpacker • 21 / oktober / 22

Backpackerne på roadtrip dag 5 og 6

Vi brukte de to siste dagene av turen vår på Bore, hvor vi surfet og koste oss.

Backpacker • 20 / oktober / 22

Backpackerne på roadtrip dag 3 og 4

På tirsdagen og onsdagen av linjeuka dro vi fra Lyngdal til Sokndal hvor vi sov i Tunnelstuo, og deretter videre til Bore.

Reiseliv_Europa • 16 / oktober / 22

Barcelona på sitt beste

Uken før høstferien nøt Reiseliv Europa en vidunderlig reise til Barcelona! Her lærte vi mye om både monument, byen og kulturen!

FIFATyskland • 13 / oktober / 22

Fotball & FIFA linja på tur i Tyskland!

Fredag 30.september dro fotballgutta fra Grenland for en ukes opphold i Tyskland, forventningene var satt, og gutta var klare for å oppleve masse i en stor fotballnasjon!

ReiselivSkottland • 07 / oktober / 22

Reiseliv i Skottland!

Søndag 2. oktober reiste Reiseliv til vakre Edinburgh på årets aller første utenlandstur. Dagene gikk over all forventning med kjekke aktiviteter og godt selskap i historiske omgivelser!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ