Blogg

Dette er "bloggen" som elevene på Grenland lager om sitt skoleår. Det er vanligvis en eller to elever på hver linje som forteller om sine opplevelser på linja dette året. Innleggene ligger kronologisk. God fornøyelse:-)

Botrening • 13 / september / 22

Endelig er vi i gang

Det tok ikke lang tid før eleven fant seg tilrette på skolen. Første uka var hektisk for alle, mye å sette seg inn i og maange nye venner. Men det betyr ikke at vi ikke koste oss! Vi badet, spiste god mat og gikk turer i nærområdet. En god start på året!

Backpacker • 18 / mai / 22

Sekken er pakket helt full

Når vi i august sto en litt smånervøs gjeng på tunet og hadde mange forventninger til året som låg foran oss. Vi var usikker på hvilke reiser vi fikk og viste ikke helt hva vi gikk til, kunne vi aldri tenk oss til hvor bra dette året faktisk skulle bli. 
 Med solodøgn og andre

EnglandFotball Europa • 13 / mai / 22

Fotballtur til England

Endelig fikk fotballgutta ta turen til fotballens sirkus nemlig Premier league.

Backpacker • 24 / april / 22

Action/bistandElevbloggen • 01 / april / 22

RUN FOR TANZANIA

Årets løp er endelig gjennomført, og det gikk over all forventning! Hele skolen har stått på for å samle inn penger, og alle har lagt ned en formidabel innsats. Tusen takk til alle som har bidratt.

GeneralReiseliv • 01 / april / 22

Reiseliv recap del 2

Tiden etter jul har gått ekstremt fort og vi har hatt mange prosjekter på gang. Det er vanskelig å ta inn at vi nå har under 3 uker igjen på skolen ekskludert turen til New York med håndball og felles tur til Italia.

Reiseliv • 31 / mars / 22

Reiseliv recap høst 2021

Som tiden flyr, her på Grenland. Det er nå under en uke til vi reiser på vår siste linjetur til den magiske storbyen New York. Det gleder vi oss masse til!

BallandGames • 31 / mars / 22

Oppdatering om hverdagen

Her får du et lite innblikk i hvordan hverdagen til oss på Ball&Games/Trending sports er på skolen når det ikke er linjeuke

Action/bistandAfrikaElevbloggen • 28 / mars / 22

Forberedelse til RUN FOR TANZANIA

Skolens årlige innsamlingsløp går av stabelen for 10ende (!) året på rad, Onsdag klokka 13. Nå jobber klassen hardt med å ferdigstille alt som skal ferdigstilles, og gleder oss masse.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ