Blogg

Dette er "bloggen" som elevene på Grenland lager om sitt skoleår. Det er elever på hver linje som forteller om sine opplevelser på linja og skolen dette året. Innleggene ligger kronologisk. God fornøyelse!

AfrikaElevbloggen • 21 / februar / 24

Safari og Topptur, god mix på linjetur

Da gikk turen videre til Kenya, her skal vi være i 6 dager, og de tre første dagene gikk til Safari. Du har kanskje sett disse dyrene i Dyreparken , men VI fikk se de i deres naturlige habitat! Vi hadde to safari dager på masaimara, det var helt magisk! Og en topptur❤️

Action/bistandAfrikaElevbloggen • 20 / februar / 24

Kontrastfylte dager i Afrika

Endelig har vi ankommet Afrika, og første stopp er Uganda! Vi har allerede fått opplevd masse, og dagene har vært fullt opp med alt fra rafting i Nilen, firehjuling i ulike terreng, barnehjems-besøk og skolebesøk!

ElevbloggenNew YorkReiseliv • 17 / februar / 24

Bli med på den siste hele dagen i NYC!

Denne dagen bestod av besøk i en kirke, på et hotell og i en park. Alt dette på selveste valentinsdagen!

ElevbloggenNew YorkReiseliv • 13 / februar / 24

Et lite innblikk i dag 4 i New York

Denne dagen ble brukt på å besøke FN og Sjømannskirken. Noen dro på Broadway og basketballkamp. Andre brukte resten av dagen på å shoppe i New Yorks gater.

ElevbloggenNew YorkReiselivTurbloggUSA • 12 / februar / 24

Bli med på tredje dag i New York

I dag skulle klassen gå over Brooklyn Bridge, til Ground Zero, Freedomtower og One World Trade Center. Det ble flere sterke opplevelser på 9/11 museumet og påfyll av kultur i Chinatown. På kvelden ble det ishockey og kino på flere av elevene. Bli med på dagen vår her!

ElevbloggenNew YorkReiselivTurbloggUSA • 11 / februar / 24

Dag 2 for reiseliv her i New York

Bli med på vår andre dag her i New York! Hvor vi opplever hvordan det er å immigrere til USA, ser frihetsgudinnen og utforsker The Financial district. I tillegg til Broadway-show og gåtur på en nedlagt jernbane.

Action/bistandAfrikaElevbloggen • 10 / februar / 24

Klare for Afrika!

Da var det endelig vår tur til å dra på linjetur. Vi har den siste tiden gjort mange forberedelser, og nå skal vi gå gjennom hva vi har gjort, og hva vi gleder oss mest til med å dra til Afrika!🦒🐘 🌍

ElevbloggenNew YorkReiseliv • 09 / februar / 24

Reiselivs første dag i New York

I dag dro Reiselivs klassen + gjester til New York! Hele gjengen gleder seg til spennende og hektiske dager og en fantastisk opplevelse vi aldri vil glemme!

Australia og FilippineneBackpacker • 09 / februar / 24

Siste dagene før tur

hvor vi forbereder oss til turen men pakking, overpakking og ompakking for å få plass til alt i en sekk. Torsdags kveld startet vi å forberede oss til flyturen, og hvordan vi reagerer når vi taper i mariokart sånn at vi ikke sårer hverandre på flyet😂 Men for å være litt seriøst å så hadde

ElevbloggenReiseliv • 09 / februar / 24

Reiseliv sin elevkveld

Elevkveld er noe alle klassene på skolen skal lage i løpet av året. Nå er det endelig reiseliv sin tur. Bli med på prosessen her!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ