1 gull og 2 sølv på futsalturnering!!

Fotball Europa • 05 / februar / 20

På tirsdag deltok vi på futsal turneringen til Hjalmar VGs! Vi hadde to guttelag og 1 jentelag, og begge lag endte opp i finalespill!

Her på skolen kan du velge futsal som valgfag, og treningene består for det meste av hurtig spill og frekke finter! På treningene før turneringen gikk vi gjennom litt mer spesifikk taktikk, både defensivt og offensivt.

Begge guttelagene imponerte i gruppespillet, men det var bare jentelaget som kom seg ubeseiret gjennom gruppespillet. Alle tre lagene kriget seg til finaleplass etter både kontrollerte og nervepirrende kamper.

Da finale kampene skulle spilles møtte jentelaget en motstander som var hakket sterkere, og stillingene endte med 1-2. I guttefinalen var det Grenland 1 mot Grenland 2. Selv om alle er kompiser måtte vi legge dette bak oss i kampen. Tenningsnivået var høyt og alle kjempet til siste slutt. Grenland 1 stakk av med seieren etter en lang og tøff kamp. Resultatet ble 3-0 til slutt. Mathias Yekee stakk av med banens beste spiller i finalen. I jentefotballen var det Emma Askeland fra Grenland som ble kåret til banens beste!

Alt i alt vil vi si at det var en meget godt gjennomført turnering. Vi vil takke Hjalmar Johansen for en fin dag.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ