100-årsjubileum (17/10)

Reiseliv • 21 / oktober / 20

Denne uken er det 100 år siden Grenland Folkehøgskole åpnet. I denne sammenheng blir det storfest på tunet med både tid for utkledning, mat og underholdning. Skuespill skal vi selvsagt ha og et lite moteshow blir det også.

I år er et historisk år. Det er ikke bare historisk fordi vi er koronna kullet, men også historisk i den form av at skolen har et rundt år. I år blir skolen hele 100 år gammel. Grenland folkehøgskole ble åpnet i 1920 og har siden gått gjennom bytting av utfoldige linjer, og ikke minst vært med å forme utallige liv. Denne skolen har vært en viktig byggestein for mange tusen unge mennesker. Grenland er stolte av å kunne være med å utvikle disse unge menneskene- derfor skal i dag feires!!

Dagen i dag byr på show hvor alle linjene skal ha et gammelt linjefag. Vi skal kle oss ut, og vise hvordan ting var på den tiden.

Reiseliv har fått oppgaven av å ta for seg ‘ Mote og design’. Dagen i dag skal by på moteshow og sy mesterskap. Skal vi danse dommerne er inkludert og snodige kommentarer er selvsagt.

Familiebilde av Julie, Eva og de fantastiske stoppene Christina og Tønnes.

Vi reises ♡

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ