12 ting du ikke visste du trengte å ta med på folkehøyskole

ElevbloggenInternatene • 07 / desember / 23

Jeg skjønner at det kan være stressende å vite hva man skal ta med. Her er ting jeg skulle ønske jeg tok med eller tok med og syntes var kjempe nyttig!

1. Badematte

Roomien min tok med badematte, og jeg er så takknemlig! Selv om det er oppvarmet gulv på badet i Paradisbukta, er det uansett deilig å ha etter en dusj.

2. Skittentøyskurv

Jeg så en av stipendiatene hadde en kurv med flere deler der man kunne sortere hvitt, farget, og håndklær. I tillegg kunne man bære de hver for seg inn til vaskerommet. Det anbefales!

3. Slippers

Du kommer til å bruke det inne, ute, på sommeren, vinteren. Tørt, vått og snø føre

4. Trillebord

Dette er en anne ting roomien min tok med. Det var ikke før etter jeg hadde lagt tingene mine i den, og spurte henne om den var skolen sin før jeg skjønte at det var noe hun hadde tatt med!

5. Bilder til å henge opp på veggen

Bilder gjør rommet koselig. Det er noen på folkehøyskolen som tok med bilder og mange som har printet ut underveis etter turer for å gjøre rommet mer personlig.

6. Knekkebrød og smørost

Det kan hende du blir sulten mellom måltidene. Det er også lurt å ha med på turer for å spare penger.

7. Høyttaler

Det er alltid koselig å spille musikk når man gjør seg klar på morgenen, eller på kvelden når man ser på film. Dette er ikke nødvendig å kjøpe, men om du har kan du gjerne ta den med.

8. Dagssekk

Når man skal ned til sentrum eller turer med linje så er det greit å ha en veske eller bag.

9. Powerbank

Vi på Grenland drar på overnattingsturer, utenlandske og innlands reiser i løpet av året. Det er derfor lurt å ha med hvertfall en powerbank som du kan bruke på bussturer, flyplassen, og ellers når du skulle trenge det.

10. Travel size flasker

Hudpleie produkter, shampoo, balsam, kroppsåpe, hudkrem. Alt dette tar veldig mye plass. Jeg og andre på linjen min synes det er lettere å fylle opp små flasker med disse tingene sånn at det tar mindre plass når man pakker. Dette kan man for eksempel kjøpe på normal.

Eksempel på hvordan de kan se ut

11. Teppe

Det er koselig å ha en teppe til filmkvelder og når man slapper av på rommet. Jeg bruker mitt hver dag.

12. Oppbevaringsbokser

I Paradisbukta er det mindre oppbevaringsplass enn Frierstien. Plastbokser fra Obs er perfekt størrelse til å ha under senga.

-Michelle

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ