Backpackerne på topptur med hengekøyer!

Backpacker • 22 / september / 24

Denne uka tok Liv, Stian og stippene med backpackgjengen på hengekøyetur til gygrestolen, og utsikten var ren magi!

Vi startet med en kjøretur til foten av gygrestolen, som var fjellet vi skulle bestige på denne turen. Sekkene var pakket, og da vi fikk gjort noen klesbytter var vi klare til å sette nesene opp mot toppen. Turen opp tok omtrent to timer inkludert stopp. Det var en nokså bratt topptur, hvor alle sammen kom seg greit opp. Da vi var kommet til toppen var utsikten verdt alt slit vi måtte ha hatt på turen! Vi satte oss for å nyte en liten matbit før oppgaven ble å henge opp hengekøyene vår på ett egnet sted. Det var liten tvil da dette var gjort om hvor mye vi kom til å trives på dette stedet! 

Vi grillet pølser på bålet, og koste oss med gode samtaler mens vi så den nydelige solnedgangen over fjellene. Etter dette kom pinnebrøddeigen og marshmallowsene frem, og kvelden endte med allsang rundt bålet! 

På morgenen brukte vi god tid på å komme i gang, og Liv hadde tatt med røre slik at alle fikk lapper til frokost. Når frokosten var intatt, og morgensola nytt pakket vi sammen sakene våre og begynte på turen tilbake til minibussen!

Backpackerne takker for en nydelig tur, og storgleder oss til roadtrip om kort tid!

Takk for nå❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ