Linjetur til Flekkerøya

ElevbloggenReiseliv_Europa • 14 / oktober / 24

Linjeturen til Flekkerøya har vært en helt fantastisk opplevelse, full av minner og spennende aktiviteter!

Vi startet med å kjøre ned til Kristiansand, vi stoppet halvveis på en bensinstasjon for en lufte pause, før vi fortsatte videre.

Vi kom frem til familiehjemmet til linjelærer Ørjan. Her fikk vi sette fra oss baggasje og re opp sengene. Det var en gjeng som ble med Ørjan for å sette krabbeteiner på sjøen.

Etter vi hadde spist litt lunsj kjørte vi opp til et utsiktspunkt på Flekkerøya. Fra høyden kunne vi se bort til fyrtårnet, kirken og helt bort til Kristiansand sentrum.

Vi kjørte videre til kanonmuseet. Her fikk vi et innblikk i historien bak kanonene og hvordan de har spilt en rolle i Norges forsvar. Noen fikk til og med klatre ned for å se kanon på nært hold.

På kvelden var det første gruppe ut til å lage mat. De lagde skikkelig god Taco!

Dag 2 var byvandring i Kristiansand sentrum. Vi hadde en time til å utforske Kristiansand sentrum, før vi dro til Kilden Konserthus for en omvisning. Det var utrolig lærerikt å få snakke med de ulike teamene som jobbet der. Vi fikk stilt mange spørsmål til lyd, lys og scene teknikere, spesial effekter, kostyme og de som lager rekvisiter.

Deretter fortsatte vi til Kunstsiloen, hvor vi fikk omvisning og se spennende kunstverk og lære mer om kunstscenen i regionen.

Dagen ble avsluttet med en morsom curlingøkt, som var både gøy og litt krevende. Etter en aktiv dag lagde vi pizza til middag og avsluttet kvelden med spill og kos i stuen, noe som var en perfekt måte å slappe av på.

På dag 3 dro noen ut på sjøen for å trekke krabbeteiner. Dette var skummelt for noen, men spennende opplevelse for mange av oss! Det var gøy å se hva vi fikk opp av sjøen.

Resten av dagen tilbrakte vi i Dyreparken, hvor vi fikk oppleve dyrepresentasjoner, prøve ut attraksjonene og oppleve Skumle dager i parken. På kvelden grillet vi deilige burgere, og vi så frem til hva siste dag hadde i vente.

Den siste dagen på linjeturen gikk vi tur langs Tømmerenne. Her grillet vi burgere og pølser, og drakk kakao.

Vi dro deretter på hjembesøk til stipendiat Pernille, hvor vi fikk servert nystekte vafler og enda mer kakao!

Turen ble avsluttet i Flekkerøy kirke med hjemmelagd sushi og morsomme aktiviteter som grab the mic og stol leker. Det har vært en uforglemmelig uke!☀️🤩

Hilsen Michelle og Reiseliv Europa gjengen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ