Roadtrip til storbyen

Reiseliv • 27 / september / 20

Hvor går turen nå? Hint: det er stort, noen av Norges mest kjente folk bor der, og sist men ikke minst – det er der kongen tilbringer mest tid……

Har du gjettet det enda? Stemmer! Vi skal til Oslo.

En ny dag er kommet og nye opplevelser venter. Denne gangen går turen til hovedstaden Oslo. Det blir en to dager og tre netters tur (fire dager totalt) , med mange nye opplevelser.

Koffertene er pakket og baggene er lukket. Klar for både Oslo og hjemturen i høstferien.

Vi skal blant annet på Holmenkollen, besøke kjente severdigheter og ikke minst spise masse god mat. Vi kommer til å være hyppig med nye oppdateringer, så er bare å følge med på facebooksiden til Grenland og Instagram.

Dagen i dag består av en 2 timers busstur – bussjåfør Jostein (den samme bussjåføren vi hadde på Rjukan turen) stod for frakten. Deretter blir det byvandring, og senere en deilig middag- innlegg kommer.

Med reiser – kommer alltid farvel.

Vi gledet oss alle veldig til Oslo, men tanken på å dra fra skolen og de resterende elevene var ikke like populær. Høstferien er nær og alle drar tilbake der de kom fra, blir rart å ikke se hverandre til frokostbordet hver dag. Takk gud for snapchat!!

Utrolig hvor glad man kan bli i noen på så kort tid. Heldigvis er det bare to uker til vi sees igjen <3

Nå sitter vi på bussen – noen sover mens andre snakker eller ser på videoer. ♪Musikken er på♪ , snacksen er i fanget og humøret er godt. Gled dere masse til Oslo, det gjør iallfall vi!!

Vi reises, Sarah ☆

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ