Å jul med din glede og håndball med lyst.

Håndball • 15 / desember / 18

Julen har lagt seg over skolen og håndballinjen og julen får vi ikke nok av!

I helgen som var, var det Håndballsin tur til å ha elevkveld for resten av skolen. Vi stod for alt fra mat til pynting og et storslått show på kvelden. Som tiden tilsa måtte jo temaet for kvelden være jul, og jul ble det.

Tiden fram mot showet gikk mye til å lage og forberede det som skulle skje på scenen. Som den kreative gjengen vi er så kom det opp mange gode forslag til hva vi kunne gjøre for å få salen til å smile og le.

Etter noen intense dager med øving var vi klar til å ta i mot hele skolen. Showet gikk over all forventing med både sang, dans selvfølgelig et besøk av både grevinnen og hovmesteren. Salen koste seg og det gjorde vi også på scenen.

Ikke nok med juletema på elevkvelden så var det til og med juletema på frokosten vi hadde på onsdag. Vi ble invitert hjem til vår lærer Hanne Hegh, der disket hun opp med eggerører og masse godt pålegg i tillegg en god atmosfære med leker og utdeling av kalendergaver.

Nå venter det et lite avbrekk fra det gode liv her på skolen nå som det er jul. Men etter nyttår, når vi er tilbake er vi klare for enda mer håndball, turer og masse annet gøy.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ