Action&bistand om årets høstfest!

Action/bistand • 02 / november / 19

Forrige lørdag fant høstfesten – et av høstens mange høydepunkter – sted på Grenland. Høstfesten gir elevene mulighet til å invitere sine kjente og kjære, slik at de kan bli bedre kjent med skolen og de ulike linjene vi har her.

Dagen startet med servering av kaffe, frukt og kake for alle de besøkende som hadde kommet til skolen. Samtidig gikk noen av elevene rundt og solgte lodd til inntekt for prosjekt Moldova. De som var ekstra heldige vant en fin gevinst de kunne ta med seg hjem.

Etter å ha hilst på og snakket med egne og venners familier, var det klart for linjesamling i klasserommene. I action&bistand sitt klasserom hadde vi pyntet den ene veggen med bilder av alt vi har opplevd sammen som klasse. Der hang det blant annet bilder fra surfing, fjellturer, båtturer, kajakkturer og solodøgn. Når klasserommet hadde fylt seg opp, startet Randi Irene med en kort og omfattende presentasjon av linja, deretter presenterte elevene det vi hadde forberedt i forkant av høstfesten. Vi var blitt inndelt i tre grupper, der en gruppe skulle presentere for foreldre og venner hva vi har gjort så langt i år, andre skulle snakke om hva vi skal gjøre videre, samt organisasjonene vi samarbeider med. Her ble det også vist relevante bilder, kortfilmer og videoer.

Etter det intime møtet i klasserommet, med rekordmange besøkende som publikum, ble det servert tapas. Etter maten var det duket for fremføringen av dagens show! Her presenterte hver linje et innslag på rundt 10 minutter, og foreldre, venner, lærere og medelever var publikum. Dette var kanskje det vi gruet, men også gledet oss mest til denne dagen. Vi fra action&bistand var første linje ut i ilden. Vi startet med en videosnutt som våre kjære stipendiater hadde laget, der alle videoene vi tidligere har publisert ble kortet ned og lagt sammen til en samlet video. Resten av innslaget vårt besto av sang og egenkoriografert dans, som så klart var Afrika-inspirert.

Vi har mye spennende i vente, både i fjern og nær fremtid. De neste ukene fremover er linjeuker, der vi har vært så heldige å bli utplassert i ulike hjelpeorganisasjoner forskjellige steder i landet og verden.

Vi gleder oss masse til fortsettelsen, og til å dele den med dere!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ