Afrika

Høydepunkter

  • Storbyen Nairobi
  • Vulkanfjellet Mt.Longonat
  • Motorcross i Tanzania
  • Overnatting i Masai landsby
  • Safari i Kenya
  • Samarbeid med “Make Possible
  • Dykking/snorkling på øya Zanzibar

Gjennom 3 uker får du komme tett på både natur, kultur, mennesker og dyr i Uganda, Kenya og Tanzania. Du kommer til å oppleve kontraster. Store høydepunkt som det å dra på safari eller kjøre motorcross, men du kommer også til å få lære mye om kultur – besøke masaier og lære mer om hvorfor god skolegang ikke er en selvfølge for alle.

– Du må ordne vaksiner selv. Vi veileder, og har også kontakt med helsesøster som besøker oss på skolen.
– Visum er inkludert
– Mat, 3 måltider pr dag er inkludert.
– Mot slutten av turen har vi 3-4 studiedager på kysten. Da har du noe mer fritid, og kan velge å gjøre flere aktiviteter enn de som er inkludert.

Turen er inludert i linjeavgiften på 32.000,-

AfrikaBistand/actionTurblogg

Endeleg framme!

Reisa Bistand/Action har til Uganda, Kenya og Tanzania, er kanskje hovudattraksjonen på linja. Tidlig tysdags morgon forlot me skulen i ein minibuss til Sandefjord lufthavn, og nokre timar seinare landa flyet vårt i Entebbe i Uganda. Sjølv om me berre har tilbragt eit par dagar på verdas ant største kontinent, kan me trygt sei at Afrika-Eventyret vårt har starta.

AfrikaBistand/action

Nedtelling til Afrika

Det er ingen tvil om at ukene på folkehøgskole flyr av gårde. Seks måneder har gått siden vi først ankom Grenland, og dette halve året har bydd på utallige morsomheter, uforglemmelige opplevelser og ikke minst spennende turer. Nå er vi allerede kommet oss inn i februar, den hellige måneden her på Grenland folkehøgskole. Allerede i natt reiste første linje ut på stortur, og innen tirsdag har alle linjene tatt med seg kofferten (eller ryggsekken i noens tilfelle), og forlatt Norge.