Andre linjeuke

Håndball • 09 / november / 19

Vi har nå kommet godt i gang med vår andre linjeuke!

Som forrige linjeuke står det mye gøy og morsomt på planen! Mandag og tirsdag hadde vi håndballtreninger på skolen, og ellers gikk tiden de første dagene til planlegging av elevkveld, klassen er nemlig nestemann ut!

På onsdag tok vi turen til Kristiansand! Her fikk vi noen timer fritid, før vi spiste pizza på Peppes. Videre gikk turen til Aquarama, hvor vi så Vipers slå Molde i semifinalen i NM.

På torsdag dro vi ut til Kattøya med Liv, hvor fikk diverse utfordringer. På forhånd hadde ble vi delt inn i tre lag. Vi startet med triatlon. Første etappe var svømming i sjøen (med tørrdrakt), etterfulgt av løping opp til siste etappe som var terrengsykling. Etter triatlonet hadde vi diverse andre konkurranser før vi avsluttet det hele med en forrykende kokkekamp! I kokkekampen skulle lagene tilberede en valgfri dessert på bål. Liv var dommer og dømte ut fra smak og kreativitet. Lag 3 vant med muffins de stekte i appelsinskall!

Fredag hadde vi trening med Trine. Det ble ikke en vanlig håndballtrening, men en økt med mye lek! Vi ble delt inn i to lag og hadde ulike lagkonkurranser gjennom økten. Blandt annet spilte vi fotball, kanonball og ulike varianter av håndball.

Idag tok vi turen til trampolineparken i Larvik, hvor vi fikk være barn igjen for en time. Det var kjempegøy og alle reiste derfra mer eller mindre hele.

Imorgen er det kamp for Hei-jentene, men ellers står det bare pakking og forberedelser til Danmark-tur på mandag, på planen. Vi gleder oss skikkelig masse til treningsleir og lover å oppdatere underveis!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ