Årets første linjeuke er unnagjort

Håndball • 05 / oktober / 18

Uken som har gått har det vært linjeuke på skolen og vi har funnet på masse gøy!

Mandag startet med vanlig trening og på kvelden spilte noen av jentene kamp med Herøya, som er et lag skolen samarbeider med. På kvelden satte vi opp nattkino der der ble felt et par tårer med Dear John på programmet.

Tirsdag var en rolig dag med trening på dagen, før vi virkelig fikk satt konkurranseinstinktet på prøve med Mariokart på kvelden.

 

Onsdag begynte med egentrening på morgenen der noen valgte å ta seg en løpetur i nærområdet, mens andre testet bicepsen på styrkerommet. Seinere dro en en god gjeng for å se Runar – ØIF Arendal Elite i herrenes eliteserie, mens resten så Urædd, som noen av elevene spiller på, møte ØIF Arendal til kamp i 2. divisjon

På kvelden var det duket for en litt bedre kveldsmat. Guttene i klassen disket opp med fantastiske enchiladas. Under matlagingen var det til å med litt matlagingskurs, der det ble lært vekk å både å steike kjøttdeig, ha på krydder og kutte løk.

Torsdag var det duket for utflukt til Oslo. Vi dro tidlig for å rekke omvisning i Freia Land. Der fikk vi se hvordan de lager sjokolade og historien til fabrikken og sjokolade, og selvfølgelig fikk vi smake masse på godsakene. Vi fikk og handle på fabrikkutsalget der vi fikk med oss litt av hvert.

Etter omvisning hadde vi tid på egenhånd der det ble shopping og besøk på et par av attraksjonene hovedstaden hadde å by på, før det var klart for middag på Fridays.

 

Vi hadde en gøy og innholdsrik linjeuke og nå er vi klare for en uke høstferie før vi er tilbake på skolen for mer trening og mange andre påfunn![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ