Årets første tur!

Action/bistand • 06 / september / 20

På tirsdag var det duket for årets første tur for action og bistand. Det ble en super tur med nydelig vær hvor vi ble bedre kjent med hverandre. Turen gikk til Paradisbukta som er et utrolig fint turområde, ikke alt for langt unna skolen. Her koste vi oss masse med sol, bading og god mat.

Vi delte klassen i to slik at en gruppe padlet ut i kajakk, mens den andre gruppa gikk. På vei tilbake byttet vi på slik at alle fikk en smakebit av alt.

Da alle var kommet fram nøt vi det fine været med bad og soling. Det var også flere i klassen som benyttet seg av muligheten til å hoppe fra en klippe på mellom 12 og 15 meter!

Da kvelden begynte å nærme seg var det duket for et ordentlig festmåltid. Klassen hadde nemlig forberedt et treretters måltid i anledningen. Det ble bruschetta, taco og brownies med bær!

Etter det deilige måltidet padlet flere av oss ut i kajakk for å se på den fine solnedgangen. Senere fyrte vi opp bål og slappet av resten av kvelden. Det var godt å komme seg bort fra skolen og bli litt bedre kjent med klassen!

Takk for en fantastisk tur!❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ