Årets håndballgjeng!

Håndball • 18 / september / 19

Nå har det gått tre uker, og det er endelig tid for å introdusere årets håndballklasse! Gjengen består av 9 jenter og 6 gutter og trenerne våre er Hanne Hegh og Trine Haltvik. Etter tre uker har vi rukket å bli bedre kjent, både oss elever imellom og med trenerne. Her er et bilde av klassen:

Den første uka var det innskoleringsuke, noe som innebar at vi fikk mye informasjon om hvordan det kommende året skal bli. Vi fikk også i oppgave å ha et innslag til den første elevkvelden. Gjengen tok oppgaven på alvor, og smelte til med et av de beste showene som Hanne hadde sett!

Fra og med andre uka begynte vi med treninger til faste tider. Vi har tre håndballtreninger på skolen i uka, og en trening sammen med fotballinja. I håndballtimene trener vi mye teknikk, litt spill og har også fotarbeid. I tillegg til treningene vi har på skolen, så har mange av oss funnet seg en klubb vi trener med på kveldstid.

I økta vi har sammen med fotball gjør vi mye forskjellig. Vi skal gjennom året få bryne oss på flere idretter.  Til nå har vi spilt badminton, volleyball og innebandy. I dag fikk vi prøve ut enda en ny idrett, hvor turen gikk til Skien fritidspark. Her spilte vi frisbeegolf, og fikk oppleve noe som var nytt for mange av oss.

I tillegg til alle treningene vi har på skolen så får vi muligheten til å se kamper av topplag i nærområdet. Vi har allerede vært å sett Larvik- Vipers, hvor vi fikk tatt bilde med Heidi Løke og Emilie Hegh.

 

Den siste uka har vi fått årets treningsgensere, som vi er veldig fornøyde med!

           

 

Vi gleder oss veldig til første linjeuke som kommer snart!

 

Stay tuned!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ