Avsluttet turen i paradis

Action/bistandAfrika • 06 / mars / 20

De siste dagene i Øst-Afrika tilbringte vi på Diani Beach i Mombasa. Dette har var den delen av turen hvor vi har hatt fritid og mulighet til å gjøre akkurat det vi selv vi! De fleste av oss hadde rolige dager her, med litt vondt i magen blant flere, har det vært mye avslapning og soling. Vi har også hatt fine gåturer langs stranda, morgenyoga i soloppgang, kjøring av tuktuk til marked og noen actionfylte aktiviteter.

Den første dagen i paradis med soling og bading gjorde oss alle til noen rosa griser. Heldigvis for oss har vi den fantastiske linjelæreren vår som var raskt i gang med kjøping av aloveraplanter. Litt vondt og litt komisk på samme tid. Vi har hvertfall lært oss at det ikke lønner seg å spare på solkremen her nede ved ekvator.

Den andre dagen fikk vi endelig Marie tilbake igjen etter at hun hadde hatt et magevirus som gjorde at hun måtte bli igjen i Tanzania. Dette ble selvfølgelig feiret med noen overraskelser her og der;)

Den siste dagen vår i paradis ble brukt litt forskjellig blant gjengen i klassen. Noen snorklet, noen kjørte vannscooter, mens andre bare nøt tilværelsen med å gå langs den nydelige stranda.

Vi møtte også Billian igjen fra Billian Music Family, noe som var veldig stas! Denne mannen har virkelig et stort hjerte og er kunnskapsrik som få! Det var utrolig interessant å sitte og høre mange av hans historier den ene kvelden.

Nå har vi kommet hjem igjen, selv om vi gjerne skulle ønsket vi kunne vært der enda lenger! Dette har vært en helt sinnsykt bra tur, men maaaange viktige og minnerike opplever som vi tenker alle burde hatt med seg i livet! Det har vært mange spennende prosjekter vi har vært innom og mange syke actionfylte aktiviteter som vi har fått lov til å prøve ut! Vi er rett og slett takknemlig for hver minste ting denne turen har gitt oss.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ