Backpack i Australia: Byron bay

Australia og FilippineneBackpackerElevbloggen • 18 / mars / 24

KENGURU-SAFARI, FALLSKJERMHOPP OG MYE BADING!

Kenguru-safari

Kl 22:30 på kvelden begynte reisen videre med buss i 6 timer før vi kom fram til Coffs Habour hvor vi skulle være noen timer.

Her hadde vi muligheten til å gå en tur i gjennom Moonee beach nature reserve hvor vi fikk se ville kenguruer langs stien og fin utsikt fra klippene,

Etter turen så spiste noen lunsj på kafeen ved stranden mens andre solte seg og nøyt det fine været.

Når vi skulle reise videre ble det noen forvirrelser med buss, men dette førte bare til at vi fikk sett en ekstra bygd, før vi dro videre til Byron bay!

Litt venting på busstoppet

Fallskjermhopp

Morgenen startet både med spenning og trøtthet. Vi skulle egentlig gå fra hostellet kl 7, men vi måtte vente på bedre vær. Det hadde regnet hele kvelden før, og det fortsatte å regne. Hvis regnet ikke stoppet, betydde det at vi ikke fikk hoppet i fallskjerm.

Folk sov i sofaer mens vi ventet på nye oppdateringer på fallskjerm hoppingen. To timer senere fikk vi den gode nyheten om at været var bra nok for hoppingen. I bussen var det god stemming, og det virket som om flesteparten av klassen gledet seg til å hoppe.


Når vi kom frem ble vi delt opp i grupper som skulle hoppe sammen. Vi fikk på oss sikkerhetsutstyr og gikk gjennom instruksen på hvordan du hopper. Vi fløy opp i lufta i grupper på 5-6 stk, og alle som skulle hoppe, gjennomførte.

Når vi kom frem ble vi delt opp i grupper som skulle hoppe sammen. Vi fikk på oss sikkerhetsutstyr og gikk gjennom instruksen på hvordan du hopper. Vi fløy opp i lufta i grupper på 5-6 stk, og alle som skulle hoppe, gjennomførte.

Det var en helt fantastisk opplevelse for alle, og alle som ble igjen på bakken var der og heia på oss.

Resten av dagen var fritt for alle, med noen som dro på shopping rundt i Byron Bay og så dro til den nydelige stranda. Også var det mulighet for å gå på tur til fyrtårnet for de som ville.

Behind the bay

Vi var så heldige å få oppleve «Behind the bay» hvor vi gikk opplevd noen av Byron Bays skjulte perler.

Vi fikk gå gjennom regnskog, se ville dyr og bade på mange forskjellige steder:

Kollen falls, er en foss vi kom frem til etter å ha gått gjennom en liten regnskog. Det var skilpadder i vannet i bunnen av fossen og det var godt å få seg en dusj under fossen og tatt seg en dukkert!

Lake Ainsworth, tea tree lake. Dette var altså en innsjø med tea tree olje i seg, som er kjent for å være god for blant annet huden og blodsirkulasjonen.

Broken head nature reserve, en fin tur som endte på en vakker strand!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ