BACKPACK I AUSTRALIA: Sydney

Australia og FilippineneBackpackerElevbloggen • 18 / mars / 24

Første stopp i Australia ble Sydney! Her fikk vi sett mange kjente bygg og strender!

Utforsket Sydney

Vi startet første dagen med frokost på Maze Backpackers. Vi hadde blitt delt i fem grupper, som vi skulle gjøre forskjellige oppgaver med. Det vi skulle gjøre var finne James Cook i Hydepark, intervju i nærheten av Victoria Building, kaffe/is på Darling Harborg, gruppebilde Sydney Harbour Bridge, gå i den historiske bydelen The rock og synge opera ved operahuset.

Etter dette skulle vi møte Liv og Olaf for å få en liten oppdatering, før vi hadde ettermiddagen fri. Da kun man bestemme litt selv hva man ville gjøre. Det ble for det meste å gå rundt og bli kjent med Sydney, og shoppe.

Bondi Beach

Så var det på tide å dra til Bondi Beach!

Klassen fikk valget mellom to ruter for å komme seg til stranden. Det var en fin tur, noen tok den lengste som strakte seg fra Coogee beach til Bondi beach med et stopp på en liten strand i midten hvor resten av klassen gikk fra.

Det var godt å komme frem til Bondi å få på seg badebuksa! Vannet var godt og varmt, og sola stekte på sitt varmeste. Noen brukte store deler av dagen på å sole seg, mens andre dro på shopping i nærområdet og skaffet seg litt Bondi beach merch. I tillegg valgte noen å leie surfebrett.

Etter en strålende dag var det på tide å dra tilbake, og da fikk vi kjenne på litt Australsk regn, noe som bare gjorde godt etter varmen.

Dyrepark – Taronga zoo

Mens en del dro på Bondi så var vi en liten gruppe som dro til Taronga Zoo. Vi startet dagen med å ta trikken ned til Sydney Harbour og så en ferje over til dyreparken.

Første stoppet når vi hadde kommet inn i dyreparken var sefølgelig å se koala, der fikk vi også muligheten til å gå inn til noen av koalaene. I denne Dyreparken hadde de 14 koalaer og ventet 1 som skule bli født den dagen vi var der.

Etter det tuslet vi videre til noen litt større dyr før vi tok lunsj i en av bufeene de hadde. Etter lunsj dro vi å så på «seals for the wild», hvor vi fikk se noen fantastiske opptredener fra tre seler, og fikk høre mye fakta om de.

Etter noen timer til med vandring tok vi siste stoppet innom gavebutikken før vi dro tilbake til byen får å shoppe litt mere.

Neste stopp: Byron Bay

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ