Backpack tok med botrening på tur!

Backpacker • 29 / mars / 19

Enda en uke er forbi på Grenland folkehøyskole. Som backpackere trives vi godt ute og vi tenkte å nyte dagen i skogen. Vi tok med oss botrening så de kunne få et innblikk i hverdagen som backpacker. Dette er det vi gjorde.

Været begynner å bli flinkere, temperaturen stiger å elevene begynner å trekke seg ut på tunet. Alle er kjempebegeistret for det fine været her på Grenland! Vi bestemte oss for å nyte denne dagen, og vi fikk med oss botrening å vi tok oss en tur ut i skogen.

Vi fyrte bål, spikket grillpinner å grilla pinnebrød og marshmallows. Vi hang opp noen hengekøyer som vi kunne sitte slappe av i, så nå fikk botreningselevene et innblikk i hva det innebærer å være en backpackelev. Vi koste oss mens vi spiste, pratet å bare slappet av. Det er deilig å bryte litt ut fra klasserommet å tusle en liten tur av og til. Det er lite som er bedre en god lukt av ferdigstekt, fersk pinnebrød, latter og skravling. Det er alltid god stemning når vi samles.

Her sitter de å slapper av.

Når vi hadde spist opp marshmallows og pinnebrød var det på tide å gå tilbake til skolen. Vi hadde det kjempehyggelig på tur, å det vi satt stor pris på at Botrening ville tilbringe tiden med oss.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ