Backpacker i Australia: Sydney

Australia og FilippineneBackpacker • 02 / mars / 23

Den 22. februar ankom vi Sydney. Der skulle vi tilbringe 3 netter på hostel, og la oss slitne etter en lang flytur, flere av oss klare til å hoppe i fallskjerm morgenen etter!

Gjengen som skulle hoppe i fallskjerm sto opp tidlig. Vi reiste med t-banen og ble plukket opp med en buss som skulle frakte oss til plassen vi skulle hoppe. Vi var en nervøs men spent gjeng. Det ble en positiv og adrenalinfylt opplevelse for hele gjengen. Gjengen som ikke hoppet i fallskjerm var på sightseeing. De ble kjent med det lokale området rundt der vi bodde og så seg rundt i Sydney. Senere på dagen hadde Johannes og Liv laget rebus til oss. Vi gikk sammen i grupper og fikk ulike plasser vi skulle gå å finne. Til slutt skulle alle møte opp ved opera huset. Vi tok mange bilder og dansa skoledansen ved operahuset. På kvelden gjorde folk litt forskjellig. Noen slappet av, noen var på museum, noen spiste pizza, mens andre var rundt i byen.

Neste dag var det tur til Bondi Beach! Vi tok t-banen og buss et lite stykke før vi kom til Coogie Beach. Derifra skulle vi gå 6 km langs strand og klipper for å komme til Bondi Beach. Da vi kom frem tok vi klassebilde sammen med to livvakter, som fra tv-serien Bondi Rescue. Vi hadde litt tid til å spise og gå innom suvenirbutikk før vi skulle på surfekurs. Vi ble møtt av tre hyggelige surfeinstruktører som prøvde så godt de kunne å lære oss å surfe. Det var utfordrende og veldig gøy når man klarte det. Det frista med mer surfing videre på turen.

Etter surfingen ble det is og soling på stranda før vi gikk tilbake til hostellet. På kvelden dro noen ut for å være rundt i byen, spise og se på operahuset i mørket. Mens andre ble igjen på hostellet der det var pizza og karaoke i fellesrommet. Der ble vi kjent med andre backpackere fra hele verden.

Siste dagen i Sydney var en «valgfri» dag. Noen tilbrakte dagen i Dyreparken Tagaroga der både koalaer, kenguruer og ulike fugler ble sett. Det var veldig varmt men vi koste oss blant alle dyrene. En annen gruppe var å shoppet og koste seg rundt i byen. Andre var på marked og utstilling. En av oss var også på padle- og økotur. Klokken 19 satte vi oss på en 12-timers nattbuss til Byron Bay.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ