Backpacker på Filippinene: Paradisøya Pandan

Australia og FilippineneBackpacker • 01 / mars / 23

Etter å ha dratt fra Ministries Without Borders ankom vi paradisøya Pandan, hvor vi tilbrakte fire herlige dager.

På Pandan bodde vi i bungalower, som var en ny og spennende opplevelse. Dagene på Pandan brukte vi på ulike aktiviteter som soling, bading, dykking, snorkling, volleyball og ulike turer rundt på øya.

Dykking var en veldig gøy opplevelse, hvor vi så veldig mye forskjellig som korallrev, dragefisk, sjøstjerner, og en av oss var så heldige å få se en havskilpadde på nært hold. Verden under vann var fargerik og full av tropiske fisker.

Volleyballkampene vi spilte hver kveld rundt solnedgangen var også et fint høydepunkt fra turen. I tillegg til at klassen spilte fikk vi med oss både andre besøkende og folk som arbeidet på øya, noe som var veldig gøy.

Dersom vi ble lei av å sitte i solsteken hele dagene var det også mulighet til å sitte i baren å spille spill som Uno, Risk og Gruble. Dette hjalp godt om man for eksempel måtte skjerme seg for solbrenthet eller bare ville kjøle seg ned med en brus og litt skygge.

Vi hadde noen nydelige dager på Pandan Island, og det var flere av oss som sa at vi ønsket å komme tilbake hit senere for å utforske mer av den fantastiske øya og sjølivet rundt. Selv om det var trist å dra fra en så fin plass, var vi alle klare for å reise videre til AUSTRALIA!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ