Bergen – mindre regn her enn vegen til Stryn

Reiseliv • 17 / november / 20

neste stopp går til Bergen – ting blir nok ikke som planlagt, men kjekt skal vi ha det allikavel! Bowling, Vilvite, Akvariet og tur over Vidden ble byttet ut med munnbind, Strutsefarm og en meters avstand. Paintball ble fikset i siste liten da alt annet ble avlyst, Strutsefarmen redder dagen!

Villaen i Stryn ble vasket og ryddet, bagasjen satt i bussen og alle de trøtte elevene på plass i setene. Bussturen i dag gikk mot Bergen, med et lite stopp i Førde hvor det ble tid til en liten matbit. Det ble tid til å titte litt rundt om i byen, noen gikk på Burger King, mens andre tok seg tid til å sette seg på kafé å snakke. Det gjorde vi.

Kafédate med jentene <3

Vi kom frem i Bergen , pakket ut og gikk samlet ut får å spise Pizza på Peppes. Resten av dagen gikk til kos på hotellet og masse latter og snakk.

BERGEN DAG 1

BERGEN DAG 2 : alle er gira for våres første- og siste hele dag i Bergen.

Etter hjemmelaget frokost hver dag denne turen slo hotellfokosten godt an på tross for de trøtte ansiktene
Sigve er klar for nye eventyr!

Dagen i Bergen bydde på mye spennende, selv ved de utallige korona restriksjonene. Bowlingen, Vilvite,Akvariet og fjelltur ble raskt omgjort til en kort tur på Fløyen. Bowlingen ble selvsagt også heller ikke noe av. Vi bestemte oss for å dra en dag tidligere fra Bergen, da det ikke var noe å være her etter denne gangen dessverre- bedre å ha sikkerhet i fokus enn å angre i ettertid. Men heldigvis slapp vi å gå tomhendt! Vi ringte Strutsefarmen (da jeg har vært der et par ganger før) og fikk ordnet et opplegg der ute. Vi skulle på paintball! Flaks for oss hadde de nok av tid og plass til å ta oss inn når enn det måtte passe.

Ble ikke akkurat sånn vi så for oss –
Bergenseren er alltid forberedt på at regnet skal falle- så regnfrakk ligger alltid på plass i baklommen.

Maskene ble tatt på, dressene snurpet igjen og alle var klar for en god match paintball på ute på Strutsefarmen.

Team Charlie klar for å dominere banen.

I reiseliv er det ingen kjære mor når det kommer til konkurranser og spill så nok av blåmerker ble det i ettertid. En super opplevelse som avsluttet Bergen med et smil bak masken.

Soleklar seier på blått lag – men her er det heldigvis ingen dårlige tapere. De som tapte mest var de «hvite» skoene og sokkene som hadde nå fått en liten Bli-ny dag.
Tipp topp – tommel opp!

Neste ting på programmet var middag klokken 19 på Pastasentralen- frem til da var det fritid.

fine jenter på tur ☆ (selvsagt med masken i baklommen)

Morten syntes det var litt ekstra gøy med den lange kvitteringen fra handelen av mat som ble gjort for Utsira av Caroline, Tonje, Audun og Sarah før middag- la oss bare si den handlevognen var FULL og vel så det .

Julebrus ble handlet inn + litt digg til hotellrommet – nok en dag full av opplevelser. Med dette sier vi tusen takk til Bergen og drar videre sørover til en HELT annerledes opplevelse enn det vi noen sinne kunne sett for oss når vi først dro fra Grenland. Gled dere!!

Vi reises ~ Sarah og Julie

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ