Blåtur!

Backpacker • 24 / april / 22

Backpackerne har vært på blåtur. Stippene hadde sendt ut en pakkeliste med ting vi måtte ha med på turen. Vi dro fra skolen med bind for øynene og fullstappet sekk. Vi gledet oss masse og visste ikke hva vi hadde i vente.

Etter litt kjøring stoppet vi og ble ledet ut av bilen. Da vi tok av oss bindet for øynene fikk vi vite at vi skulle bade i sjøen, og at det kom til å lønne seg å gjennomføre. Alle badet i det kalde vannet. Nyskifta satt vi oss i bilene igjen og ikke lenge etter stoppet vi igjen. Nå skulle badinga belønnes med en is! Dette smakte ekstra godt etter et bad.

Gode og mette satt vi oss i bilene igjen og kjørte en god stund før vi stoppet for siste gang. Mange hadde ulike teorier ang hva vi skulle gjøre som for eksempel hyttetur, hotell, glamping, Sverige tur og Dyreparken i Kristiansand. Da vi fikk ta av bindet for øynene ble vi positivt overrasket. Vi skulle nemlig sove i trehytter!!

Vi bodde i to trehytter, men oppholdt oss for det meste i den største trehytta. Her koste vi oss med taco, gode samtaler, bålkos på takterrassen og dessert på bål. Utover kvelden ble vi sittende rundt bålet å prate. Plutselig kom Liv på at vi enda ikke hadde hatt leken «elg», noe som hadde vært en tradisjon å ha i backpack klassen. Dette var utrolig morsomt og vi fikk hele gjengen latterkrampe, spesielt da det var Maria sin tur.

Neste dag våknet vi, lagde frokost og smurte niste før vi vasket ut av hytta. Vi var også en tur innom tarzanløypa før vi reiste av gårde med bilene. Vi fikk vite av lærerne våre at vi skulle spise lunsjen vår sammen før vi dro tilbake. Vi kjørte til Kragerø og parkerte bilene da vi fikk vite at vi skulle kjøre rib!!

Dette var helt uforventet og gjengen ble veldig veldig glade for denne fantastiske nyheten. Vi tok på oss kjeledressen og fikk endelig bruk for slalåmbrillene vi måtte pakke med oss. Det begynte å bli litt dårlig vær da vi skulle ut med ribben. Men dårlig vær betyr bare større bølger og mer moro. Det var en rå opplevelse og Maria beskrev det godt som skrekkblandet fryd.

For en fantastisk fin tur med gjengen! Vi storkoste oss sammen og blåturen overgikk alle forventninger! Tusen takk til Liv og Maria, og de flotte stippene våre Ingvild og Sara som gjorde turen så minneverdig.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ