Blåtur – en spennende og gøy opplevelse

Action/bistandElevbloggen • 24 / april / 24

Så var det endelig vår tur til å ha blåtur. Vi har hatt en full dag fra morgen til kveld, og vi har fått opplevd masse forskjellig gøy.

Dagen startet med at vi fikk bind for øynene, og ble kjørt videre ned til togstasjonen i Porsgrunn. Så tok vi toget til Larvik, og buss videre til der vi skulle finne ut av den første tingen vi skulle gjøre.

1.stopp

Første stopp var ESCAPE ROOM!!❤️ Det var super gøy, men det var også veldig vanskelig. Det var uansett veldig gøy for hele klassen å få prøve ut!

Vi ble delt opp i to grupper, og gruppen som ventet satt og koste seg på kafé. Super koselig🫶🏼

Etterpå når vi var ferdige, ble vi henta av en taxi, som skulle kjøre oss videre til neste stopp.

2.stopp

Da vi tok av bindet forn øynene, så vi at vi hadde stoppet ved rush!! En fornøyd gjeng gikk inn på rush, og vi var her den neste timen. Her fikk vi brukt opp den siste energien før det var tid for mat.🤸‍♀️

3.stopp

Når det var tid for mat, tok vi buss inn til Larvik sentrum. Her hadde læreren vår, Martin, greid å fått oss til å tro at vi skulle spise på en besøksgård. Det hadde også vær stor, men vi må innrømme at gleden var stor når vi gikk innom Farris bad, hvor middagen vår skulle være.😋😍

Vi fikk valgt hver vår middag, og vi satt sammen å koste oss med den. Etterpå vær det fortsatt mange timer igjen vi kunne bruke inne på spaet til både badstu, basseng, utendørsbading og boblebad. Vi fikk virkelig slappet av, og kost oss masse. Her var vi helt til de stengte, og vi måtte ta toget hjem.

Vi ser tilbake på en SUPER dag, og en vellykket blåtur.

-Hilsen oss i action og bistand💕

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ