Bli med på tredje dag i New York

ElevbloggenNew YorkReiselivTurbloggUSA • 12 / februar / 24

I dag skulle klassen gå over Brooklyn Bridge, til Ground Zero, Freedomtower og One World Trade Center. Det ble flere sterke opplevelser på 9/11 museumet og påfyll av kultur i Chinatown. På kvelden ble det ishockey og kino på flere av elevene. Bli med på dagen vår her!

Jentene koser seg i «the big Apple»

Vi startet dagen med litt påfyll av kaffe på Times Square, før vi tok subwayen ned til Brooklyn. Her fikk vi en nydelig spasertur over New Yorks fremste gratis attraksjon; nemlig Brooklyn Bridge.

Deretter var det bare å ta frem tørkepapiret, ettersom neste stopp var 9/11 Memorial Museum på Ground Zero. Dette besøket ga oss et nytt perspektiv på hendelsen og flere sterke inntrykk.

Etterpå fikk vi tilbud om å gå på tur til Chinatown og Canal Street. Her forstod vi virkelig hvorfor New York blir kalt «melting pot». Vi stod i et kryss og så på Chinatown til høyre og Little Italy til venste. Det var virkelig en kulturopplevelse!

Kvelden ble brukt på å ta del i andre former for amerikansk kultur. Dette ved å dra på ishockeykamp eller en klassisk kinoopplevelse.

Nå gleder vi oss til morgendagen, hvor vi skal besøke FN og Den Norske Sjømannskirken!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ