Boforhold på Grenland FHS

Reiseliv • 19 / januar / 20

Tenker du å søke her til neste år, men lurer på hvordan det er å bo her på skolen? Da passer dette innlegget perfekt for deg, da du vil få informasjon om akkurat dette.

På skolen er det 2 internatbygg i år, etter som det eldste bygget (Frierstien) er blitt revet og det nå blir bygd et nytt internat. Dette vil bli et nytt og mer moderne internatbygg.

Navnet på internatene er Fjerdingen (blir også brukt leiligheter i år, da Frierstien ikke er) og Paradisbukta. Klikk på denne linken hvis du vil lese mer om boforhold: https://grenland.webforslag.com/internatene/

Internat: Paradisbukta

I Paradisbukta er det bare dobbeltrom, med unntak av et enkeltrom. Her er det to korridorer. Internatet er i samme bygg som matsalen og Dagligstua. Dagligstua er en plass for elevene, og blir ofte brukt til spill og andre sosiale eventer her på skolen. Matsalen er også her, noe som vil si at man har fordelen med å ikke måtte gå ut når det regner/snør, når det er måltider. Fordel nummer 2 er standaren på rommet. Disse rommene er moderne og fine, elevene som bor her har også eget bad (noe de fleste ser på som en stor fordel). På grunn av dette, er Paradisbukta det dyreste internatet, men verdt det om en ønsker et mer moderne rom for året.

Det er også et vaskerom, som består av to vaskemaskiner, en tørketrommel og to tørkeskap.

Bilder av Paradisbukta:

(Bildet ovenfor er tatt fra skolens hjemmeside)

En oppsummering på dette er at skolen er et utrolig bra sted å være og at alle har det veldig bra sammen. På tross av at vi bor korridorvis, blir alle kjent og det er mulig å besøke hverandre om det skulle være ønskelig.

Har du spørsmål så kan du sende oss en direktemelding på Instagram: @Reiseliv2019 så skal vi svare så godt vi kan.

Snakkes!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ