Bonjour, Paris!

BotreningTurer for botreningslinja • 16 / februar / 19

Da er vi hjemme igjen etter Paris-turen vår, som vi har gledet oss så mye til! Vi har kost oss masse, og har blant annet vært på Disneyland og Disney Studios, sett det kjente maleriet av Mona Lisa og vært oppe i Eiffeltårnet!

Klokka 06.30 dro bussen avgårde fra Grenland og mot Gardermoen med noen trøtte, men gira elever. Vi ankom Gardermoen, sjekket inn bagasjen og gikk gjennom sikkerhetskontrollen, deretter inn på flyet.

Etter å ha landet og hentet koffertene, møtte vi privatsjåførene våre som kjørte oss direkte til hotellet, Magic Circus Hotel. Vi gjorde ikke så veldig mye resten av dagen, bortsett fra å dra til Disneyland Village og spise en god middag på Rainforest Café.

Tirsdag morgen var det en spent gjeng som var klare for å gå inn i det som for noen (hvertfall assistentene…) var turens høydepunkt, nemlig Disneyland og Disney Studios. Dagen ble fylt med berg- og dalbaner, souvernirshopping, show og parade. Før vi dro tilbake til hotellet så vi på fyrverkeriet foran slottet, noe som for mange var et høydepunkt denne dagen.

Onsdag ble den store sightseeingdagen, og vi begynte den med selveste Eiffeltårnet. Noen av oss tok turen helt opp til toppen, mens andre ble igjen nede på bakken. Videre dro vi til Hardrock Café og deretter til Louvre, der vi så verdens mest fotograferte kvinne, Mona Lisa. Vi tok til slutt turen til den kjente kirken, Notre Dame, og et lite stopp innom en sjappe som lagde crêpes med ekte, fransk kjærlighet, – en fin avslutning på en helt fantastisk tur!

Tusen takk for oss – og Au Revoir, Paris!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ