Botrening tar over Gøteborg!

BotreningTurer for botreningslinja • 20 / november / 19

Da var en ny linjeuke over, og vi har storkost oss Sverige, eller «Syden» som Jonas sa da vi var på vei dit.

Første kvelden, etter vi hadde sjekket inn på hotellet, var vi på Pinchos, en skikkelig kul restaurant. Alle rettene var bitte små, og masse kul drikke vi kunne velge mellom.

Neste dag dro vi til Universeum, Nordens største vitenskapsmuseum. Her så vi blant annet masse forskjellige dyr. Blant annet dyr fra regnskogen, fisker og slanger. Ruben syns det var gøy å hypnotisere slangene.

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2019/11/img_4480.mov https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2019/11/img_4472.mov

Det var også en egen avdeling for verdensrommet som var veldig gøy. Vi var så heldige å ha med Jon Martin på tur, noe vi satt stor pris på.

På kvelden, var vi på selveste HARD ROCK CAFE!!! Her trivdes gjengen veldig godt, og Ruben måtte bare sette i gang å danse med så god musikk. Fotoboksen ble også veldig godt brukt der.

https://grenland.webforslag.com/wp-content/uploads/2019/11/img_0526-1-1.mov

Mot slutten av turen var det dagen for Liseberg. Noen av oss kjørte masse karuseller hele dagen, og tok skoledansen midt i parken???????? Ikke minst fikk Renata endelig turens første kebab.

Vi hadde en helt nydelig tur til Gøteborg, Jonas syns til og med at byen levde opp til syden forventningene! Nå er vi tilbake på skolen igjen, som er gøy det også.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ