Bye bye Skottland

Skottland • 09 / oktober / 19

Etter å ha hatt to nydelige dager i Edinburgh, var det på tide å utforske mer av hva Skottland har å by på. Onsdag morgen satt vi oss derfor på en buss med retning Highlands, som ligger nord i Skottland. Her fikk alle velge mellom to aktiviteter; tur til Urquhart Castle i håp om å få et glimt av det kjente Loch Ness monsteret, eller Canyoning. Canyoning, eller juving som det heter på norsk, er en morsom aktivitet hvor man beveger seg nedover en elv til fots, ved å både seile, hoppe, svømme og rappellere.

Vi startet torsdagen med nok en felles morgensamling i kirken St. Giles, før gruppen ble splittet i to. Mens Reiselivsklassen dro på omvisning i Holyrood Castle, satt vi i Backpacker ut på en fjelltur. Turen var en rundtur, hvor vi gikk via toppen Arthurs Seat. Her fikk vi en magisk utsikt over Edinburgh. Ettersom mesteparten av Skottlandturen vår ble brukt i selve kjernen av Edinburgh, var det godt å få to timer utenfor den hektiske byen, og bare nyte den vakre, skotske naturen.

Vi fikk i oss litt lunsj, og var en svipptur innom Museum of Scotland, før resten av dagen ble brukt på egenhånd. Fordi dette var vår siste dag, benyttet mange seg av de gode shoppingmulighetene i Edinburgh.

Fredagsmorgen sto alle klar og ferdigpakket med bagasjen sin (som på mystisk vis hadde blitt litt tyngre siden vi kom..), før vi hoppet på bussen tilbake til flyplassen. Da vi ankom Gardermoen seinere på dagen, takket vi for en fantastisk linjetur sammen, før vi dro hvert til vårt på høstferie. Vi gleder oss til de neste eventyrene vi har i vente, og ser frem til å komme tilbake på skolen om noen dager. ????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ