Check in Lillehammer!

ElevbloggenFotball Europa • 16 / mars / 21

Vi har ankommet Lillehammer og vi storkoser oss for tia!

Vi ankom Lillehammer og Øyer søndags ettermiddag og har funnet på mye fett allerede. Vi lever som plommen i egget i luksushytta vi bor på! Helt konge!

Gutter i ekstase etter bob!

Vi har kjørt bob, vært på escape room og stått alpint allerede. Hytta vår er helt fantastisk, forholdene upåklagelige og selskapet enda bedre! Bob var nok for mange den sjukeste opplevelsen, det var helt sinnsykt gøy!

I toppen av Bob-bakken:)

Etter bobkjøring dro vi rett på escape room, og deretter opp til hytta som ligger helt idyllisk ved Hafjell alpinanlegg, optimalt for oss, der det var sultne gutter som ventet på pizza Håkon, Stian og Magne hadde ordnet til oss.

Sulten gjeng!

Og dette var bare søndagen. Mandag sto de fleste i bakken, mens de resterende gikk langrenn på OL-anlegget på Lillehammer!

Flotte forhold og fasiliteter!
Venezuelas alpinkonge, Diego!

Kvelden ble brukt til å lage taco og sosial aktivitet med hele gruppa. Det var duket for quiz, og gamehosts var Audun, Joachim og Sander. Det var selvfølgelig straff dersom man svarte feil, beanboozle – extra strong edition. Der det bare var vonde bønner, der det varierte hvor sterk hver enkelt var. Fra 1-5 på en skala.

Saker!
Flink kjøkkengruppe!
Kortspill på kveldene er alltid en slager!

Vi fikk også spilt en runde mafia, og sett Liverpool match i stua. Meget solid start på oppholdet, og vi ser fortsatt frem til fine dager på fjellet!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ