Dag 2 for reiseliv her i New York

ElevbloggenNew YorkReiselivTurbloggUSA • 11 / februar / 24

Bli med på vår andre dag her i New York! Hvor vi opplever hvordan det er å immigrere til USA, ser frihetsgudinnen og utforsker The Financial district. I tillegg til Broadway-show og gåtur på en nedlagt jernbane.

Klassen fikk sin første opplevelse for dagen når hele gjengen tok subway ned til Battery Park.

Utsikten fra ferja

Liberty Island var det neste på agendaen, og etter en båttur med fantastisk utsikt, kom vi på besøk til New Yorks fremste kvinne. Den neste timen ble brukt på å se på Manhattan fra havet, ta bilder med frihetsgudinnen og å danse skoledansen med et publikum.

Neste stopp var Ellis Island. Her fikk vi oppleve hvordan det var å immigrere til USA for et nytt og bedre liv (litt sånn som oss hihi)

Turen gikk så videre til Wall Street og vi fikk en smakebit på hvordan det er å jobbe på børsen.

Etter dette, gikk flere av oss en mye lengre enn forventet tur på The High Line. Dette er en nedlagt jernbaneskinne som går gjennom vestsiden av Manhattan. På veien dit gikk vi gjennom den verdenskjente Whasington Square Park, hvor bla. «Friends» og «I Am Legend» har blitt filmet.

Spasertur på The High Line

Et par elever brukte dagen på å se New York fra et litt annet perspektiv…

Helikoptertur over manhattan

En annen gjeng tok turen innom klassikeren «The lion king» på Broadway, mens andre nøt kvelden ute i gatene på Manhattan.

Ludvig (en av elevene fra sjakklinja) i sitt rette element her i Manhattan
En liten hilsen fra bloggredaktørene Louise og Kristine 😉

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ