Dag 2 på tur med backpackerne

Backpacker • 30 / september / 20

Hei igjen! Vi backpackere fikk en pangstart på dagen ettersom rafting sto på planen! Vi pakket sekkene og ryddet oss ut av hyttene før vi skulle gjøre oss klare for å bli våte. Vi delte oss inn i tre grupper/båter med veldig dyktige og morsomme instruktører.

Været var litt ruskete, men det gjorde at elven var fylt med mye vann, strøm og bølger! Det var spennende å kjøre og det var ikke én som kom tilbake tørr. Om man ikke datt uti selv, sørget instruktørene for at alle havnet i elva i løpet av turen. Dette gjorde det ekstra deilig med en god og varm dusj. Det er også viktig å merke seg at denne dusjen blir den siste på turen vår!

Da alle var tørre igjen dro vi ut på veien i retning Flekkefjord. Med et lite stopp på butikken for å handle mat for to døgn var vi klare til å gå inn mot turisthytta Li Gård. Det var ca 4km å gå med sekk på ryggen. Vi backbackere var rimelig slitne ved ankomsten, og dette gjorde det ekstra deilig med wok til middag. Kvelden ble avsluttet med noen runder med spillet mafia, og vi gleder oss til resten av turen!

Kyss og klem Maren og Lina

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ