Dag 6 og 7: Beachclub og Rødehavet

ElevbloggenJordanReiseliv • 20 / november / 23

På lørdagen fikk vi tilbud om å dra til en privat strand, B12 beachclub, for å bade og slappe av. På søndag var vi på båttur på Rødehavet, med snorkling, bading og dykking!

B12 Beachclub

Lørdag 11. November. Vi ble kjørt med buss til og fra stranden, noe alle syntes var veldig deilig. Vi solte oss, spiste god mat, badet, og prøvde ut vannski og en oppblåsbar hinderløype i vannet.

Vi spiste lunsj på beach klubbens restaurant, her prøvde mange B12 burgeren. Det anbefaler jeg til de som skal på reiseliv neste år, den var helt magisk og absolutt verdt pengene.

Hoveddelen av beach klubben
B12 burger

På kvelden, etter mange timer på stranden, var det møte med alle reisende. Dette var en fin måte for oss å samle tanker om opplevelsene så langt. Vi fikk også mulighet for å bli kjent med Morten og Anbjørg sine venner som ble med på turen. Etter det var det felles middag på Pizzahut 5 minutter unna hotellet.

Båttur på Rødehavet

Søndag 12. November dro vi på båttur med bading, snorkling og dykking i Rødehavet. Det var to båter, en for dykkerne og en for de som skulle bade og snorkle.

Båten stoppet på 4 ulike dykke plasser. Vi så blant annet fisker, koral, tanker, skip og et fly under vannet!

Noen turte å hoppe fra båten!

Mange av de som skulle dykke var nervøse men også spente på hvordan det skulle bli. Over halvparten av klassen hadde meldt seg på så det ble mye venting, men alle syntes det var virkelig verdt det og de kom tilbake smilende og super fornøyde!

Tank under vann

De hyggelige ansatte på båtene grillet kylling, biff og grønnsaker til oss, med salat bord ved siden av. Det var litt vanskelig å spise da det kom store bølger, men alt i alt var det et herlig måltid! Det var ekstra gøy å kunne kaste brødet som falt på bakken over bord til fiskene!

Vi fikk fritid resten av dagen fra kl16-kl23. Her dro noen ut for å spise, shoppe, og utforske mer av hva Aqaba hadde å by på.

De to dagene var avslappende og minnerike. Etter mange dager med ganske tett program, kunne vi slippe å tenke på hvor og når vi skulle møte opp og senke skuldrene litt. Det er jo også en del av det reiseliv handler om, å slappe av og nyte landet man er i.

Klem, Michelle <3

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ