Dag 8 og 9

ElevbloggenJordanReiseliv • 25 / november / 23

De siste to dagene av turen gikk til skolebesøk, fritid, og reisen hjem!

Skole og kirke besøk

Skolen var ca. 30min unna hotellet. Vi gikk samlet opp og ble godt mottatt av rektor og nysgjerrige elever.

Kirken ved siden av skolen

På skolen fikk vi snakke med elever i alle aldre, prøve ut henna, og få navnet skrevet på arabisk! Elevene spilte musikk, og vi fikk danset mer tradisjonell dans, noe vi kunne litt bedre etter å ha lært det i Wadi Rum.

Henna
Navn skrevet på arabisk
Mat, drikke og mingling
Kindergarten

Barna som var der var veldig hyggelige og flinke i engelsk. Først var mange av de litt sjenerte men da de først ble kjent med oss åpnet de seg med en gang.

Det var en veldig fin opplevelse å lære litt om skolesystemet i Jordan og snakke med elevene på skolen. Det var imponerende å høre hvor gode alle var i engelsk, og hvor intelligente de yngste på skolen var.

Vi måtte selvfølgelig danse skoledansen. Noen av elevene ble med underveis!

Fritid

Det var mulighet for å dra på B12 beach club igjen siste dagen, mesteparten valgte å nyte siste dagen på stranden. Det var også noen som ble igjen for å utforske mer av Aqaba.

Turen hjem

Vi dro fra hotellet med buss og ankom flyplassen kl 00. Vi sa ha det til Saleh på flyplassen, der han fikk gave, og en klem fra hver av oss.

Da vi landet i Norge dro noen tilbake på skolen mens andre dro hjem noen dager før vi begynte med vanlig skole igjen på mandag!

Tusen Takk!

Vi vil takke Morten og Erik så mye for en fantastisk planlagt og innholdsrik tur.

Takk til Anbjørg som i tillegg til å være en ekstra trygghet blant elevene i klassen, var kjempe koselig å ha med på tur. Det var gøy å reise med deg og vi håper du blir med på flere av turene neste år!

Det var gøy å reise og bli enda bedre kjent med stipendiatene, Helena og Susann.

Tusen takk til gjestene som ble med på turen, det var morsomt å ha dere med, dele måltider, bli kjent og oppleve noe helt nytt sammen.

– Michelle og Ronja

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ