De første dagene i magiske Edinburgh

Skottland • 03 / oktober / 19

Hei fra Skottland og første linjetur! Mandags morgen forlot en buss fylt med reiseklare backpacker- og reiselivselever skoletunet, med retning Gardermoen. Litt forsinkelser gjorde at vi hadde ekstra god tid på flyplassen, før vi satte kursen mot Edinburgh, Skottland!

Da vi ankom hovedstaden, dro vi rett på første aktivitet. Dette var Camera Obscura, et illusjonsmuseum. Her fikk vi både bryne oss på synsbedrag og spionere på tilfeldige forbipasserende på gaten.

Etter en god og veldig etterlengtet middag på en mexicansk restaurant, avsluttet vi dagen med en Murder Mystery Tour. Her fikk vi fortalt spøkelseshistorier fra Edinburgh, mens vi i samme slengen ble tatt med på en liten byvandring.

På tirsdag startet vi dagen med en deilig hotellfrokost, og en unik morgensamling i kirken St Giles. Videre dro vi på en attraksjon man bare besøke når man er i Skottland, nemlig Scotch Whisky experience. Det er ikke til å stikke under en stol at Whisky er en av Skottlands store stoltheter.

Seinere fikk vi velge selv hvordan vi skulle disponere de neste timene. De tøffeste av oss tok turen til Dungeon, og fikk fortalt Edinburghs mørke historie på en skremmende måte. Andre valgte heller å dra til Edinburgh Castle, og fikk en omvisning der. Den tredje valgmuligheten vi hadde, var å utforske mer av byen på egenhånd gjennom byvandring.

Vi avsluttet en fin og innholdsrik tirsdag på utsiktspunktet Calton Hill. Her fikk vi en helt fantastisk utsikt over Edinburgh, og fikk tatt nydelige bilder i solnedgangen.

Selvom tiden løper fra oss og vi allerede er halvveis i Skottlandturen vår, så er vi veldig fornøyd med alt vi har fått opplevd disse få dagene. Mer om hva vi skal gjøre resten av turen, kommer seinere her på bloggen. Ellers er det bare å følge med på instagrammen vår for enda flere oppdateringer! 🙂

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ