De første ukene på Backpacker

Backpacker • 21 / september / 18

I løpet av året får vi utfordret oss selv og hverandre, oppleve ny natur og masse ny kultur. Vi får sjansen til å kunne utvikle oss på en helt annen måte enn hva vi gjør på skolebenken. Vår komfortsone skal pushes både fysisk og psykisk. I løpet av dette skoleåret skal vi på en del turer, både store og små. De største turene er Skottland, Filippinene, Australia og Italia. Vi skal også på Norge rundt og på ulike overnattingsturer rundt i området. I løpet av skoleåret skal bloggen bli oppdatert om hva vi på Backpacker linja har gjort.

Så langt har vi vært på overnattingstur i grupper der vi skulle lage vår egen camp der vi skulle sove. Noen valgte å sove under åpen himmel, mens noen valgte og lage tak av presenning. Vi hadde en felles base der vi lagde mat, og var sosiale før vi gikk tilbake til campen. Det begynte å regne i løpet av natten, så opplevelsen var ulik for alle. Noen frøys og var våte med minimalt av søvn, mens andre var helt tørre og sov kjempegodt. Dette var en slags øvelse til Solo-døgnet vi skulle på noen uker senere.

her lager Solveig og Anita middag for kvelden. Det ble Tomatsuppe og makaroni med mais, chips og Paprika.

Her er en del av plassen vi var på, noen valgte og ligge på øyene under åpen himmel.

Vi har også hatt litt kameratredning i både kajakk og kano, slik at vi vet hva vi skal gjøre om noen velter. Dette syns de fleste var kjekt og lære, og mange syns det var deilig med et bad.

Solo-døgn.

Døgnet ganske mange av oss gruet oss til. Solo-døgn går ut på at vi skal sove vekk fra alle andre i 12 timer. Man kunne velge hvor man skulle sove og hvor langt unna base-campen man ville. De fleste la seg slik at man ikke kunne se noen andre, eller så vidt så dem. Vi grilla pølser og pinnebrød frem til klokka 20.00. Da skulle vi gå tilbake til der vi hadde lagd vår egen camp. Vi sov alle i hengekøyer. Kl 08.00 skulle vi møtes for frokost og avreise. Vi delte med hverandre hva vi gruet oss til før vi la oss, når vi samlet oss delte vi hvordan det hadde gått. De aller fleste var positivt overrasket. Ganske mange av oss hadde sovet veldig godt, mens noen få ikke hadde sovet i det hele tatt. Hele turen var veldig vellykket.

En av Hengekøyene.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ