De to siste ukene

Backpacker • 02 / november / 18

De siste ukene på backpack har vært hektiske. Vi har øvd til høstfest, fått familie på besøk og lært mer om det å være en backpacker, slik at vi vet hva vi kan forvente til neste ukes tur.

Vi hadde høstfest forrige uke, der foreldre og familie kunne komme og hilse på oss, se hvordan vi har det, og få en bedre innsikt i vår hverdag. Det er en hel dag, hvor man får middag, hører om linjetimer og ser elevinnslag på showet i gymsalen.

Vi samlet gjengen i klasserommet først, der fortalte ulike grupper om hva vi hadde gjort så langt, hvordan linjetimene våre fungerer og til slutt hadde vi kahoot der vinneren fikk en premie. Det var veldig deilig å se familien igjen, og alle elevinnslagene var bra.

Denne uken har vi sett på film og hatt foredrag for å få bedre kulturforståelse og bedre forståelse for hvordan det er å være en backpacker.

På onsdag feiret vi halloween. Vi fikk beskjed om å kle oss ut, og ha et tema på en gruppe mellom 2-6 personer. Det var veldig mange variasjoner på kostymer og det var veldig gøy å ha muligheten til å kle seg ut. Stipendiatene hadde funnet på et veldig bra opplegg for oss. Dette var supergøy, å jeg er så stolt av stippene våre som var så flinke. På slutten av kvelden ble det kåret best kostyme/tema, der noen nonner vant.

Her er et av kveldens kostymer.

Vi reiser på tur neste uke, det er Norge rundt tur hvor vi skal reise på lavbudsjett. Klassen er delt opp i grupper på tre og fire. Vi har planlagt turen selv, hvor alle gruppene reiser forskjellige plasser. Man har jobbet for å tjene litt penger til turen, og det er bare kreativiteten som begrenser hvordan man skaffer spons. Følg med på bloggen neste uke, for å se hvordan turen har gått.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ