Det første halvåret på Reiseliv Europa!

ElevbloggenReiseliv_Europa • 07 / januar / 23

Nå har det allerede gått et halvt år for oss på Reiseliv Europa, og det har jammen gått fort, det er alle enig i! Halvåret har inneholdt mange nye opplevelser, latter, eventyr og kjærlighet. Her er et lite tilbakeblikk på hva vi har gjort, både i hverdagen og på utfluktene våre:)

Ganske fort etter at året for oss startet, reiste vi på vår første utflukt, nemlig til Høyt og Lavt Klatrepark i Larvik. Det er også verdt å nevne at vi nesten hver uke gjør noe aktivt, om det er volleyball i sandvolleyballen, innebandy i gymsalen, eller klatring slik som denne dagen.

Vi var også den første linja som skulle stille med elevkveld, som er forestillinger hvor hver linje er ansvarlig for ca. 1 times underholdning. Vi på Reiseliv Europa syntes at planleggings-tiden før elevkvelden, og samarbeidet som ble lagt i denne fantastiske kvelden brakte oss mye nærmere, og hjalp oss til å bli enda bedre kjent.

Så begynte vår første linjetur å nærme seg, turen til varme og deilige Barcelona. Her brukte vi selvfølgelig linjetimene våre på å planlegge turen, og lære om kulturen.

Så kom selvfølgelig dagen vi skulle dra til Barcelona, som viste seg å være en kjempefin tur, med mange opplevelser og minner. Vi har også et eget blogginnlegg for Barcelona-turen. Likevel, her er noen bilder derifra.

Gatevandring mot La Rambla
Gaudi’s arkitektur
Guiding gjennom gamlebyen, her hadde det gått av en bombe i gamledager
Utsikten over Barcelona fra Park Guell

Når høsten kom, og det våte været med den, slo vi oss sammen med Trending Sports og tente bål i skogen. Vi lærte å sette opp presenning for ly, dette utnyttet mange av oss;

Så en dag fikk vi i oppgave å lage musikkvideo, her ble resultatet morsomme kostymer og mange fler morsomme musikkvideoer.

Vår neste linjetur gikk til Flekkerøya i Kristiansand (her har vi også et eget innlegg på turen). Vi fikk blant annet vært med på båt, omvisning på Kilden Opera- og Teaterhus, Dyreparken, og besøkt Lindesnes fyr.

Båttur med Ørjan
Kilden Opera- og Teaterhus
Lindesnes fyr
Det var så sterk vind at det var vanskelig å stå opprett

Når det begynte å nærme seg slutten, fikk vi vært med på en treningsøkt på et treningssenter i Skien. Vi var også på bowling, skikkelig koselig!

Som avslutning på halvåret dro vi til Larvik igjen, hvor vi hadde en slags rebus, pølsegrilling, geitekos, og kakao og leker. Vi alle gledet oss til å komme hjem til juleferie, men vi gleder oss like mye til å komme tilbake igjen, og oppleve enda et halvår sammen. Takk for alt så langt!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ