Det første halvåret!

Håndball • 29 / desember / 19

Nå mens vi alle er hjemme på ferie tenkte vi å oppsummere vårt første halvår!

Det å være elev på håndballlinja på grenland det første halve året har vært veldig bra! Vi har fått opplevd veldig mye, og fått venner for livet. Her er en liten oppsummering av vårt første halvår:

Vi startet i August, hvor ingen kjente hverandre og alle var spente! Den første uka ble som nevnt i et tidligere innlegg brukt til å bli kjent med hverandre. Vi var blant annet på stranda hvor vi for første gang fikk samarbeide med hverandre!

I løpet av høsten har vi hatt flere linjeuker. I disse ukene har klassen fått oppleve flere ting. Vi har vært på kanotur til Stavern, hatt kosekvelder, vært i Kristiansand, Oslotur, hatt triatlon med diverse aktiviteter, laget mat, trent og fått sett kamper. Vi har med andre ord fått oppleve veldig mye.

Høsten største høydepunkt for mange var Danmarksturen vår! Her dro vi ei uke til et treningssenter i Vendsyssel, for å trene. Vi hadde to økter om dagen og fikk også avsluttet uka med en kamp mot et dansk lag. På turen fikk vi trent mye på tekniske ferdigheter, shoppet i Aalborg, klassemesterskap i bowling og ikke minst buffé på danskebåten.

For å oppsummere året er det også viktig at vi nevner all den gode treningen vi har hatt. I løpet av uka har vi fått 3 håndballtreninger samt ei økt med fotball. Vi har alle fått utviklet oss som spillere, og fått mye ny erfaring. Vi har hatt mye individuell teknikk, samspill, skudd, finter, og har hatt veldig varierte og gode treninger! Mange har også spilt klubbhåndball på siden. Vi kan derfor si at det første halvåret har bestått av veldig mye håndball og trening!

Vi vil takke alle for et fantastisk halvår, og gleder oss masse til neste!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ