Det nærmer seg slutten på fhs-eventyret..

Action/bistand • 11 / mai / 20

Nå går vi inn i den siste uken med opplegg på folkehøgskolen, altså avslutningsuka. Hver dag fremover nå har lærerne laget et opplegg for oss! Vi har så vidt begynt og gleder oss til å se hva denne uken bringer, for å så dele det med dere. En ting er helt sikkert: det blir både latter, glede og tårer når denne uka er over❤️ Men før vi deler med dere hva vi skal denne uka, ønsker vi å catche up på hva vi har gjort de siste ukene hjemme.

Hver uke har klassen hatt videomøter, der vi snakker om hva vi har gjort og hva vi tenker om uka som kommer. Vi har selv fått være med og bestemme mange av aktivitetene vi skal ha på neste ukes timeplan og her er det bare kreativiteten som har satt grenser! Vår fantastiske linjelærer, Randi Irene, har alltid vært et lyspunkt i disse ukene med alt hun har å fortelle oss en tidlig (for enkelte) mandags morning:)

En ukentlig gjenganger som har fungert veldig bra er treningsøkter over livestream. Her har en liten gruppe elever vært ansvarlige for å lage et treningsprogram og vist dette til klassen over livestream.

Andre aktiviteter vi har gjort over livestream er blant annet blåtur for den nydelige trioen vår i år – vår lærer og våre stipper❤️ De ble utfordret i alt fra å matche riktige påstander med riktig person i klassen, til å forstå gåter. Her stakk Jon Martin, the king, av med seieren as you can see:

Kveldsyoga med Randi Irene har også vært en stor suksess! I værtfall for de aller sprekeste av oss;)

Stippene har vært helt suverene denne perioden, og arrangert flere digitale rebusløp for oss<3 Vi har nå alene løpt som noen tullinger i gata for å ta bilde med alt fra en stein, et husnummer med tallet 1 i, til et bilnummer med tallet 7. Hvem vet hva naboene har tenkt om oss i disse dager (??) En ting er værtfall sikkert; vi har stokoset oss<3

Jon Martin sin «Mesternes master» har bydd på alt fra felles tiktok dans, melkespann og sluking av 1 liter vann på styrten, til spørsmål om molekylformelen til glukose;)

 

Som dere helt sikkert har fått med dere har vårt bistandsprosjekt basert seg på RUN FOR TANZANIA. Vi er fortsatt superstolte over hvor mange som deltok av elevene og av dere der hjemme som har støttet i massevis! Vi fikk snakket med Jan som sitter i styret av Make Possible og fortalte han de gode nyhetene! Hele klassen, inkludert Jan, endte opp i tårer, så dette sier alt om hvor mye dette betyr!


For ikke å glemme et nytt solodøgn, som denne gangen foregikk i vårt eget nærområde 😉 Fra denne natta har klassen laget en liten video, go and watch it now<3

Tusen takk for at du fortsatt følger med på hva vi gjør! Husk å få med deg neste blogginnlegg om avslutningsuka❤️ Det blir magisk! ❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ