Ei vanlig uke hos backpackerne!

Backpacker • 22 / november / 18

Gjensynsgleden var stor da vi møttes igjen etter to linjeuker med tur og ferie. Å komme tilbake til hverdagen igjen var utrolig greit, for en vanlig dag på Backpack-linja er langt fra kjedelig!

De første linjetimene brukte vi på å fortelle hva de ulike gruppene hadde opplevd under Norge Rundt turen. Det var veldig spennende å høre hva resten av klassen hadde gjort, da alle hadde gode løsninger på gjennomføringen av turen. De fleste er nok enige i at det var gøy å få prøve seg som ekte backpackere.

Med Norge Rundt unnagjort er det på tide å forberede oss til neste tur, som er Australia og Filippinene i februar. Vi har brukt litt tid på å sette oss inn i australske ord og uttrykk, slik at vi kan være godt forberedte til vi skal reise.

Å gå Backpacker innebærer ikke bare teoretiske timer i klasserommet, men også opplevelser ute i naturen. Denne uka gikk vi tur til Preståsen, og ble delt inn i grupper for å løse noen oppgaver underveis. Vi fikk utdelt en vedkubbe, øks, fyrstikker, blikkboks og vann før vi gikk, og med dette skulle vi tenne et bål som er bra nok til å koke opp vannet. Det var veldig gøy å teste ferdighetene sine, og alle gruppene fikk det bra til. Vi fikk også lurespørsmål vi skulle svare på som gruppe, noe som var veldig gøy siden man fikk brukt hjernen litt.

Utsikten fra Preståsen
Ut på tur, aldri sur❤️

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ