Elevkveld!

Håndball • 15 / desember / 19

De siste ukene har gått til øving på elevkveld og VM. Det er nå på tide med en oppdatering fra oss igjen!

Mye av tiden de siste ukene har gått med til øving. En gang i løpet av året skal hver linje ha en elevkveld, hvor mat etterfulgt av show står på programmet! Vi startet planleggingen ganske tidlig, fordi vi visste at man må legge ned mye arbeid for å få til en velykket kveld! Etter en god del idémyldring landet vi på temaet «julekalender».

Allerede 4 i forveien startet vi med øvinger felles, hvor alle fikk tildelt ulike oppgaver! Eksempelvis dansing, synging eller sketsj. Vi kom nærmere hverandre i løpet av disse ukene, samt at vi fikk kjent på det å bruke mye tid sammen under litt press.

Kvelden startet med middag, der fajitas stod på menyen! Etterpå tok turen opp i gymsalen for å vise resten av skolen hva vi hadde øvd på de siste ukene! Vi vartet opp med et show som inneholdt både sang, dans, sketsj og en hel haug med humor.

Publikum var helt med og var veldig fornøyd med både mat og underholdning! Vi koste oss masse på scenen og kommer til å savne elevkvelden til tross for at det var litt slitsomt innimellom!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ