En fantastisk start på Bistand/Action sin linjeuke

Action/bistandSunnmøre • 07 / oktober / 19

Nå er det høstferie og gjengen på Bistand/action har kommet hjem etter en strålende uke på vakre Sunnmøre!

Dette var vår første linjetur sammen som klasse – hvor vi fikk besøke vår linjelærer, Randi Irene, sin hjembygd og bo i hennes barndomshjem. Her skulle vi gjøre alt fra dugnader til actionfylte opplevelser som å surfe og kjøre gocart. En god blanding av både bistand og action kan man vel trygt si!

Søndag morgen satt klassen pakket og klare i minibussen, spente på hva dagene fremover hadde å tilby. Bussturen opp til Sunnmøre tok drøye 9 timer, men med mye synging og jevnlige stopp på bensinstasjoner – samt en liten svipptur innom Jostedalsbreen og pizzastopp på Peppes – kjedet vi oss ikke et eneste sekund!

Det var så klart også rom for litt søvn på turen opp til Sunnmøre. I den anledning fikk gjengen vise flere kreative måter å utnytte den lille plassen i minibussen for å få en så behagelig blund på øyet som mulig.

Aktivitetene lot ikke vente på seg, og allerede første dagen hadde vi et tett program å følge.

Mandag morgen var rydding av drivhus først på agendaen. Gjengen hjalp familien til Randi Irene med å rydde ut agurkplanter fra drivhuset sitt. Dette er et innsamlingsprosjekt til vår samarbeidspartner Make Possible, hvor pengene vi har tjent inn går direkte til prosjektet vi skal besøke i Tanzania. Som en ekstra premie for jobben fikk vi også hjemmelaget kake å kose oss med.

Selvom mandagens vær ikke var så fint som vi kanskje hadde ønsket, satte det ingen stopper for oss. Etter drivhusryddingen var det derfor duket for gocart med godgjengen! Her fikk klassen virkelig kjørt seg, og været skiftet mellom alt fra regn og haggel til overskyet og sol. Vi var til og med så heldige at vi fikk se en regnbue.

Sunnmørsturen fikk en ordentlig pangstart med fullt kjør allerede fra start, og vi gledet oss veldig til fortsettelsen!????

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ