En god blåmandag

Reiseliv • 30 / september / 20

En mandag fylt med både glede og sorg.

Mandagen startet med en tur til Holmenkollen hvor vi først dro til toppen av skibakken, så ned til muséet. Der brukte vi mesteparten av tiden i lekerommet, hehe. Så spiste vi lunsj rett utenfor museet, for så å gå videre til Frognerseteren hvor mange kjøpte seg brus, kaffe, kakao og kvikk lunsj.

Må alltid ha fotoshoot ~ <3
jentene koser seg i solsteiken med noe godt på bordet

Etter det tok vi trikken sammen tilbake til byen, hvor vi fikk fritid frem til middag. De fleste benyttet tiden på å shoppe, mens Sarah hadde andre ærend. Hun hadde klart å sette fra seg vesken på Frognerseter stasjonen så på hun ble det en liten to timers rundreise i Oslo på metroen – dessverre var det til ingen hell. Den er nok long gone er jeg redd. Blir nok ikke noen pizzaveske på oss nå lengre nei…

Oliver i sitt rette element
ute på skitur med kidsa <33

17:30 møttes hele klassen til middag på Egon i Karl Johan hvor vi spiste pasta, quesadilla, pizza og burger. Så fikk vi også besøk fra Mathias, broren til Sigve som skulle bli med på teater.

Da middagen var ferdig gikk turen videre til Nasjonalteateret for å se siste forestilling av Villanden, noe som var utrolig koselig. Igjen glemte en i klassen igjen noe, men denne gangen var det en mobil, som vi måtte løpe tilbake etter stengetid for å få tak i. Vi banket på alle vinduer og ringte på flere dører før vi til slutt spurte en tilfeldig forbipasserende om han jobbet på Nasjonalteateret, noe han gjorde. Vi fikk gå backstage og opp på scenen før vi lette etter mobilen, fant den og fant veien ut igjen.

Pia er klar for forestilling
Giret gjeng ~
Fin avslutning på en fin dag!

Vi reises, Julie ♡

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ