En kamp med blod, svette og kramper

Fotball Europa • 26 / oktober / 18

Første kamp etter høstferien ble den desidert tøffeste testen for fotballgjengen så langt. Kampen inneholdt både blod, svette og kramper.

Haugetun FHS fra Fredrikstad er en skole Grenland har knivet med i mange år. Derfor var det knyttet stor spenning til det første oppgjøret mellom årets kull.

Haugetun startet bra og hadde mye ball i starten av oppgjøret. Det tok heller ikke lang tid før det glapp bakover hos oss og det første baklengsmålet i år var et faktum.

Deretter skulle vi få oss en ny smell. Det ble en duell mellom vår kjære Kristoffer og en Haugetun-spiller langs langsiden og Kristoffer gikk ned for telling. Han fikk skoen til motstanderen rett i ansiktet og blodet fosset fortere enn Niagarafossen på sitt sterkeste. Han måtte ut med skade. Da kom debutanten Gard innpå til sin første kamp i Grenland trøyen.

Vi lå under med ett mål til pause, men hadde på ingen måte gitt opp. Den andre omgangen var det vi som styrte og etter glitrende forarbeid av Norum satte Hasse ballen enkelt i åpent mål.

Haugetun svarte kjapt og Oddne måtte på ny hente ut en ball av nettet, men Hasse hadde bestemt seg for ikke å tape i dag. Like etter tok han saken i egne hender og satte inn 2-2. På overtid fikk Haugetun straffe. Vi fryktet kampen var tapt, men Haugetun-spilleren sleivet ballen utenfor – til vår store lettelse.

Innsatsen var det ingenting å si på. For noen, som for eksempel Michael, resulterte dette i krampe i ikke bare det ene, men begge beina. Kampen kunne bikket begge veier, men uavgjort var kanskje mest rettferdig for begge lag.

Bli med på et år med action, eventyr og sport.