En liten oppdatering!

Håndball • 29 / oktober / 19

Nå er det lenge siden sist, og vi har rukket å finne på mye sprell!

Etter linjeukene hadde vi høstferie, hvor alle fikk dra hjem til mor og far. Etter denne uka kom gjengen tilbake med fulle batterier!

Første uka etter ferien gikk dagene som vanlig. Vi startet uka med treninger igjen, og flere av spillerene spilte også kamper med klubb!

Da helga kom hadde vi seminar med Francois Elsafadi, som hadde foredrag med oss om hvor viktig det er å ha gode relasjoner!

Uka etter gikk det mye tid til å øve til årets høstfest. Dette er en samling hvor foreldre og kjente får komme å se hva vi har gjort på fram til nå! Det ble derfor litt færre håndballøkter denne uka. Noen fikk likevel kjørt seg på bakkeintervaller med fotball. Det skal sies at fet bare var 5 av 16 som deltok på denne økten. Men til hele skolens glede droppet Joacim denne økten for å vaske klær selv for første gang????

I løpet av intervallene klarte Frida også å skade seg..

Når lørdagen kom var det duket for fest! Først hadde vi samling med familie og venner klassevis. Her fortalte vi om hva vi har gjort og alle planene videre for høsten. Kvelden ble avsluttet med et forrykende show, hvor Hanne var veldig imponert over klassen! Det skal også sies at Joacim gjorde en super jobb som konferansier.????

De neste to ukene skal vi ha linjeuker igjen, og vi gjør oss klare for vår første tur!! Vi skal på treningsleir til Danmark, og vi gleder oss veldig til å kunne fortelle dere om hvordan vi har hatt det der!!

Vi skal nå snart begynne med spillerpresentasjoner av gjengen!

Så stay tuned!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ