En ny hverdag

ElevbloggenRoute 66 • 21 / mars / 20

Mye har skjedd siden det forrige innlegget vi la ut hvor vi mimret tilbake til USA-turen. Det er nå litt over en uke siden vi alle måtte reise hjem fra skolen, og til hver vår del av landet. Det kom som et sjokk, og vi savner allerede hverdagen på Grenland.

I disse nye tider må man tilpasse seg fort, og endre på opplegget mens man holder på. Vi møttes hele gjengen på tirsdag over Google Meet, og gikk gjennom den nye aktivitetsplanen vår.

Fra Båtsfjord

Det første vi satt i gang med var prosjektjobbing, der hver av oss har funnet et prosjekt vi vil jobbe med. Dette prosjektet kan være nesten hva man vil. Noen av oss jobber med å redigere video, noen spiller inn sanger og noen prøver å lære seg instrumenter. Fremgangen her loggfører vi hver dag, og snakker med lærerne våre om.

Fra Berle

På torsdag hadde vi i oppgave å skrive et reisebrev om turen vår. Det gjorde at vi fikk tenkt litt mer over hva vi faktisk gjorde på turen, og hva som var høydepunktene våre. Følg med de neste dagene, kanskje det blir lagt ut et her? 😉

I går var det fysisk aktivitet som sto på planen, og oppgaven vår var å gå en tur i nærområdet vårt, og lage en video av det. Denne oppgaven fullførte klassen med glans og vi har allt fått sett litt mer av Norge og de forskjellige plassene folk er fra. Gjennom hele innlegget er det bilder fra turene vi var på og som dere ser så er det ganske forskjellig vær og temperatur de forskjellige stedene.

Fra Tromsø

I tillegg til de oppgavene linje lærerne våre har gitt oss får vi også daglige utfordringer fra de andre lærerne på skolen. Disse utfordringene kan være alt fra å brette t-skjorter raskest til å bake noe godt å gi til familien.

Fra Sigerfjord

Alt i alt er det en veldig annerledes hverdag, og vi holder enda på å bli vant til det. Men skolen gjør en flott innsats for at vi skal klare å holde motet oppe og være i kontakt. Vi krysser fingrene for at vi snart er tilbake på skolen, og at alle dere andre der ute har det bra.

Fra Stavanger

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ