En perfekt avslutning på Sunnmørsturen

Action/bistandSunnmøre • 10 / oktober / 19

Etter to intense dager med surfing i Hoddevika var det duket for nok en dag med fullt program. Torsdag var vår siste fulle dag på Sunnmøre og vi sørget for å få mest ut av den tiden vi hadde igjen!

Dagen startet med fisketur i strålende vær. Fangsten var ingenting å skryte av, men gjengen lot ikke humøret bli påvirket av det.

Noen bestemte seg også for å sjekke ut badetemperaturen på denne oktoberdagen.

Etter fisketuren var det bare å hoppe inn i minibussen og kjøre videre til neste aktivitet, nemlig Hakallegarden! Dette var noe vi absolutt hadde sett frem til.

På dette nydelige uteområdet fikk vi muligheten til å slappe av og tilbringe tid med alt fra kattunger til miniesel til alpakka. Vi storkoste oss!

Etter et par timer med kos og et deilig måltid var det tid for neste aktivitet – ikke fullt så avslappende. Kombinert med at vi fikk oss en fin tur opp Nystøylshornet, bar vi med oss planker som etterhvert skal utgjøre en super sykkelsti!

Selv om de fleste kunne kjenne godt på den ekstra vekten oppover, ble turen godt overkommelig med nydelig vær og enda bedre turfølge! Som bonus fikk vi også nyte sola som gikk ned i havet på toppen.

Tidlig fredagsmorgen var det duket for hjemreise og høstferie. Etter denne uka vil det nok gjøre godt å få slappet av litt, samtidig som det var trist å avslutte en så fin tur!

Bistand/action takker med dette farvell til vakre Sunnmøre, og en opplevelsesrik uke fylt med både bistand og action! Vi ser frem til resten av året med denne gjengen!

Bli med på et år med action, eventyr og sport.

SØK NÅ