I forrige uke ble matlagingsferdighetene våre satt på prøve. I grupper på to og tre konkurrerte vi i kokkekamp, hvor temaet var mat fra Asia. Hver gruppe fikk utdelt hvert sitt land, og valgte selv ut en rett som er typisk for landet.
Alle endte opp med suksessfulle og velsmakende retter, men det var likevel én gruppe som hadde det lille ekstra for å stikke av med seieren. Gruppen med mat inspirert fra Kina lagde deilige vårruller med hoisin-dipp. Dette falt godt i smak hos dommerne!
De to andre gruppene, med japansk og indisk mat, lå likevel ikke langt bak vinnerretten. Det ble laget spennende japansk kyllingramen, og deilig indisk søtpotetrett med egenbakte nanbrød.
Selvom klassen var halvert i antall, ettersom en god gjeng var på tur til Moldova, hadde vi en veldig kjekk linjedag. Det var interessant å lære mer om annen matkultur, og ikke minst var det gøy å få både lage og spise retter man ikke før har prøvd ut!